Wpis z mikrobloga

Wydałem 1000zł(cena zaokrąglona) na bikefiting i?

• To były dobrze zainwestowane pieniądze -cieszę się 13.3% (6)
  • To były pieniądze wyrzucone w błoto -żałuję 11.1% (5)
  • Nie wydam tyle na bikefiting -powariowali z cenami 75.6% (34)

Oddanych głosów: 45

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@WentylatorDoRozrzucaniaLuznychMysli:

żeby mi ktoś powiedział, że mam 0,5 cm podnieś sztycę? xDD

No ogólnie, to tak.
Oprócz sztycy jest jeszcze kierownica i duperele, ale ogólnie to na tym polega.
Idziesz ze swoim rowerem, wpinasz go, gościu ci ustawia pozycję, siodełko, kierownicę i tyle.
  • Odpowiedz
  • 2
@elo345: nie wydałem 1000 zł na bikefitting przed zakupem pierwszego gravela, i to były bardzo źle nie wydane pieniądze.
  • Odpowiedz
@WentylatorDoRozrzucaniaLuznychMysli: Case study: 12 lat temu miałeś operację kolana, od 4 lat dyskopatia III stopnia przewlekła, ćwiczysz na siłowni regularnie ale bez ładu i składu, jedna kończyna strukturalnie krótsza o 1cm w udzie. Bolą lędźwie z prawej strony po jeździe dłuższej niż 1h i drętwieje palec u lewej ręki mały. Ustawisz rower samodzielnie z AI wobec tych wszystkich problemów? Jeśli tak to możesz otwierać własne studio fittingowe :)
  • Odpowiedz
@elo345 1000 to tanio. Koło mnie 1600 plus części i widziałem między innymi, że sprzedają za 400 zł wkładki do butów po $2 z Ali.
  • Odpowiedz
@elo345: Ale gadasz głupoty. Za 800-1000zl to masz w głównych miastach 3-4h sesję z bikefitterem fizjo.
Aj waj nowy wróg wykopków bikefitterzy XD
Do tego masz w większości miejsc 3-6miesiecy wizyty poprawkowe. Więc wielkie zdziwienie na cenę usługi naprawdę.
  • Odpowiedz