@WentylatorDoRozrzucaniaLuznychMysli: Średnia cena wynosi około 1000zł za 1,5 godzinną sesję z fiterem. Ceny są różne, ale widełki to tak od 799zł do 1500zł.
@elo345: 5 min filmik na youtube kosztuje dostęp do Internetu. Chadgbt nawet z tobą "pogada", jeśli bardzo chcesz słyszeć indywidualne instrukcje na głos. 1500 zł za to, żeby mi ktoś powiedział, że mam 0,5 cm podnieść sztycę? xDD
żeby mi ktoś powiedział, że mam 0,5 cm podnieś sztycę? xDD
No ogólnie, to tak. Oprócz sztycy jest jeszcze kierownica i duperele, ale ogólnie to na tym polega. Idziesz ze swoim rowerem, wpinasz go, gościu ci ustawia pozycję, siodełko, kierownicę i tyle.
@elo345: sztyca, siodełko, kierownica, mostek, ewentualnie jeszcze pedała można pod to podciągnąć, ale to nie jest jakaś voodoo tajemna wiedza, a już na pewno nie warta 1500 zł xD 150 to może, o ile jeśli nie masz co z kasą robić, masz dwie lewe ręce i brak internetu na chacie, choć to i tak naciągane.
@WentylatorDoRozrzucaniaLuznychMysli: Case study: 12 lat temu miałeś operację kolana, od 4 lat dyskopatia III stopnia przewlekła, ćwiczysz na siłowni regularnie ale bez ładu i składu, jedna kończyna strukturalnie krótsza o 1cm w udzie. Bolą lędźwie z prawej strony po jeździe dłuższej niż 1h i drętwieje palec u lewej ręki mały. Ustawisz rower samodzielnie z AI wobec tych wszystkich problemów? Jeśli tak to możesz otwierać własne studio fittingowe :)
@elo345: Ale gadasz głupoty. Za 800-1000zl to masz w głównych miastach 3-4h sesję z bikefitterem fizjo. Aj waj nowy wróg wykopków bikefitterzy XD Do tego masz w większości miejsc 3-6miesiecy wizyty poprawkowe. Więc wielkie zdziwienie na cenę usługi naprawdę.
Wydałem 1000zł(cena zaokrąglona) na bikefiting i?
Ceny są różne, ale widełki to tak od 799zł do 1500zł.
No ogólnie, to tak.
Oprócz sztycy jest jeszcze kierownica i duperele, ale ogólnie to na tym polega.
Idziesz ze swoim rowerem, wpinasz go, gościu ci ustawia pozycję, siodełko, kierownicę i tyle.
Odpowiedź masz niżej. Wkładka do butów z Ali za 5 zł sprzedawana za 400 :)
@Poemat: i kosić jeleni za 1000 zł/h? Kusisz.
Aj waj nowy wróg wykopków bikefitterzy XD
Do tego masz w większości miejsc 3-6miesiecy wizyty poprawkowe. Więc wielkie zdziwienie na cenę usługi naprawdę.