Wpis z mikrobloga

@HardWax: Umywalka w łazience jest ostatnim miejscem na którym powinny się znajdować bibeloty do make upu czy suszarki. Wygląda to fatalnie, łatwo zniszczyć, zamoczyć kosmetyki czy urządzenia elektryczne. Po drugie, makijaż dzienny wykonywany w łazience przy sztucznym świetle zawsze będzie wyglądał źle.
Po tym poznać plebejuszkę.
Właściwym miejsce na to jest inne, dzienne pomieszczenie gdzie powinien być urządzony buduar. Toaletka najlepiej blisko źródła światła dziennego. Jeśli brak toaletki a mieszkanie
arinkao - @HardWax: Umywalka w łazience jest ostatnim miejscem na którym powinny się ...

źródło: toaletka-kosmetyczna-blanco-loft-z-lustrem-i-oswietleniem

Pobierz
  • Odpowiedz
kto żył lub żyje z różowymi

@fornson23:
Chłopie. W domu moje kumpla można jeść z podłogi, a ma dwójkę dzieci i nigdy nie trzymał odkurzacza w ręku. 10 lat po ślubie. Jego żona ma 1,6m i 50kg wagi, ogarnia całe sprzątanie sama i to domu, nie mieszkania.
  • Odpowiedz
@arinkao i na zdjęciu pokazałaś jak tego nie stawiać xD Plecami do światła słonecznego... I te tandetne lampki - sztuczne oświetlenie.

Powinno być twarzą do okna.
  • Odpowiedz
@fornson23: dość ciekawy komentarz od kogoś kto prawdopodobnie skończył minimum podstawówkę. Jestem ciekawy jak posiadanie kobiety ma anulować wytknięcie powielania bzdury jako wymówki używając dowodu anegdotycznego. Wydaje ci się, że reprezentatywną grupę osób można zastąpić jedną, jeśli długo ją obserwujesz? xD
  • Odpowiedz
Wygląda to fatalnie, łatwo zniszczyć, zamoczyć kosmetyki czy urządzenia elektryczne. Po drugie, makijaż dzienny wykonywany w łazience przy sztucznym świetle zawsze będzie wyglądał źle.

Po tym poznać plebejuszkę.

@arinkao: ja myślę, że zdecydowanie gorsze jest to, że łazienka (WC) to siedlisko bakterii, więc wszystko sobie na tych pędzlach leży XD
  • Odpowiedz
@HardWax: W domu polecam sikać na Małysza. Nie podnosisz deski, nie rozlewasz uryn poza muszlę, nie musisz myć rąk. Same pozytywy. Minus taki, że mogą cię nazwać ciotą, bo prawdziwy mężczyzna leje tylko stojąc.
  • Odpowiedz
Cała półka na warzywa zasrana słodyczami, bo mama tak robiła. Warzyw w domu oczywiście nie było bo po co.

@arinkao: zaimponowałaś mi tym tekstem. Brałaś praktyki u Walaszka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
kobiety to prawdziwe syfiary

@fornson23: Baby to gorsze brudasy niż faceci, ustępują tylko totalnym piwniczakom. Nigdy też nie widziałem typiary, która umie załadować poprawnie zmywarkę. A to syfiarstwo przekłada się też na inne elementy życia - ja kiedyś umawiałem się z typiarą, która spędzała dwie godziny na makeup'ie, a nie potrafiła umyć p---y, tak żeby jej nie j----a xD
  • Odpowiedz
@arinkao: i to wszystko na 35m² w kredycie na 30 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja mam dom w podstawie z 90m + poddasze częściowo użytkowe, i brak mi miejsca na wiele rzeczy, w sensie dedykowana przestrzeń do różnych aktywności, nie mówię o zagraceniu
  • Odpowiedz
kolejny raz piszę, że napisałem "generalizując".

@fornson23: i co to k---a zmienia, że użyłeś tego słowa? Dawaj, wytłumacz, to będzie ciekawe xD

Z mojego doświadczenia (i to nie były :dwie samice") oraz z opowiadań kolegów widzimy pewną regułę.

@fornson23: No to fajnie masz xD
  • Odpowiedz