Aktywne Wpisy

Trzeci Syn (dwanaście kilo #pdk) tydzień temu zawitał (powodzenia ze zmieszczeniem Rodziny w Yarisie), więc na nową drogę życia nowe wozidło. Idealnie się złożyło, termin odbioru był na czerwiec.
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
źródło: 829
Pobierz
rio574 +470
źródło: 1000068195
Pobierz

Czy #revolut to spoko opcja do sporadycznego kupowania #etf jak ktoś korzysta z planu metal? Podoba mi się, że mam wszystko na jednej platformie (wydatki i oszczędności do wydania na codzień oraz jakieś w miarę małe inwestycje - stąd też wolałbym te rozwiązanie zamiast #xtb czy inne wynalazki bo mam prosty podgląd). Mam 10 darmowych zakupów co miesiąc co spokojnie wystarczałoby mi aby zmieścić się w limicie, a rozliczeniem ew tych kilku/kilkunastu transakcji rocznie nie stanowi problemu.
Słyszałem również jak to zły Revolut blokuje konta, ale z zwykłego rachunku korzystam i nigdy problemów nie miałem, wiadomo, że najgłośniejsi są ci co mają złe, a nie dobrze, tym bardziej ze pewnie duża część tych osób robi jakieś dziwne operacje na koncie i stąd te problemy z wyjaśnieniami dochodów etc…
Korzysta ktoś w ten sposób na codzień i napisze co myśli? Duża gotówkę tam przechowujecie?
I tak wiem… i tak #xtb lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°) #meczennicyxtb
#banki #bank #fintech #etf #inwestycje #oszczednosci #inwestowanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Darmowa wersja jest spoko na początek jak masz mniej niż 3 transakcje miesięcznie.
Formalnie Revolut jest bankiem zarejestrowanym na Litwie, więc jest takim samym