Aktywne Wpisy

Lekarze tak boją się powiązania zarobków z NIPem, PESELem albo numerem prawa wykonywania zawodu, bo okaże się, że nie tylko radni czy posłowie lekarze zarabiają po 80-130 tys. miesięcznie tylko WIĘKSZOŚĆ wszystkich lekarzy w Polsce XD Wtedy @dr_Batman nie będzie już mogła mydlić nam oczu, że to są polityczni nominaci. Prawda jest taka, że oświadczenia majątkowe to jedyne rzetelne źródło informacji o całościowych zarobkach lekarzy. Wszelkie dane, rankingi czy odpowiedzi szpitali

Eliade_z_Poznania +128
#mecz
źródło: HKsMAlkW4AAyps6
Pobierz

Teza:
- niedługo SpaceX na giełdzie to może będzie hype kosmiczny (już w sumie trochę jest)
- do tego SPCE brzmi prawie jak SPACEX więc ludziom się będzie mylić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- short interest powyżej 20%. Jeśli ludzie zaczną kupować bo hehe kosmos i mylić to ze spacex, a dodatkowo małpy już teraz kupują przewidując ten stan rzeczy, to moze jakiś short squeezik wleci (flashbacki wojenne z GME xD). Trochę tutaj też takie self fulfilling prophecy
- w razie czego long term - niska cena a w Q4 być może zaczną coś w końcu zarabiać to może i tak odbije ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #spce #spacex
źródło: 1000007678
Pobierz@Malyburtownik: patrzyłem już jak było po 3 dolary z hakiem i się wkurzyłem że nie kupiłem, nie chce znowu żałować. Zabawę sponsorują zarobki z kwantów więc można powiedzieć że bilet kupiłem za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°) za ile ci się udało wyłapać?
do tego SPCE brzmi prawie jak SPACEX więc ludziom się będzie mylić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ma co masz fundamenty do inwestowania
@Rogalikznadzieniem: ale ja się absolutnie z tym zgadzam, że mnóstwo ludzi się p--------e i też mnie korci w dniu IPO zagrać sobie CFDka na szczurze (jak się bawić to się bawić), ale tylko polemizuję z faktem, że OP widzi w tym
@vinmcqueen: no jak nie będzie pompy teraz to przetrzymam do Q4 jako ostatnia deska ratunku, bo może wtedy będzie pompa jeśli coś podziałają z lotami tymi nowymi statkami. Ale dlatego to dałem jako ostatni punkt, bo liczę że jednak ten śmieciuch urośnie wcześniej ( ͡° ͜ʖ