@TheKa: we Władku są fajne klify, można nawet namiot rozstawić i mieć widoczek jak się zapłaci na polu, nie wiem jak z tym w kątach rybackich, ale sama miejscowość to imprezownia i masa dzieciaków. Tka jak wyżej pisali, trochę jak Zakopane
@TheKa: osobiście wolę Jantar, jedna z moich ulubionych miejscowości, choć częściowo dyktowana sentymentem oraz faktem że jest to najbliższa miejscowość nad morzem ode mnie. równe 500km i moment się jedzie bo prawie cała trasa to ekspresówki. Jak pojechałem do kątów to chciałem w jantarze ale nie było nic sensownego do wynajęcia więc wziąłem niedaleko od jantaru w kątach właśnie. Do Jantaru sobie skoczyłem rowerem.
@r5678: Jantar też mi się dobrze kojarzy. To kawałek drogi nad morze masz, ja akurat blisko mieszkam i najczęściej jeżdżę do Stegny, a w zeszłym roku z dwa razy byłam jeszcze w Sztutowie
Gdzie ładniej?
We Władysławowie nie byłem nigdy więc nie mam porównania z ta miejscowością
Jak pojechałem do kątów to chciałem w jantarze ale nie było nic sensownego do wynajęcia więc wziąłem niedaleko od jantaru w kątach właśnie. Do Jantaru sobie skoczyłem rowerem.
Komentarz usunięty przez autora
Of kors, że mam