Aktywne Wpisy

lubie-sernik +22
Zaczyna do mnie docierać co ja odwalam. Za tydzień będę na drugim końcu świata bez biletu powrotnego.
Mogę być tam zarówno miesiąc jak i kilka lat. Trochę miesza się u mnie ekscytacja z jakimś strachem.
Ciekaw jestem w jakim miejscu będę za rok.
Mogę być tam zarówno miesiąc jak i kilka lat. Trochę miesza się u mnie ekscytacja z jakimś strachem.
Ciekaw jestem w jakim miejscu będę za rok.

#ufo #usa
A propo odtajniania tych dokumentów. Gdzieś mi się przewinęło ze widzieli na niebie obiekty w kształcie trójkąta . I możecie mi wierzyć albo nie. Nie mam na celu okłamywania itp. Ale pamiętam jak z jakieś 18-20 lat temu. Byłem łebkiem 13-15lat. Sam na własne oczy z kumplem podczas przechadzki po osiedlu zauważyliśmy w godzinach nocnych 21-23. 3-4 trójkąty jasno świecące na niebie. Stojące w jednej formacji.
A propo odtajniania tych dokumentów. Gdzieś mi się przewinęło ze widzieli na niebie obiekty w kształcie trójkąta . I możecie mi wierzyć albo nie. Nie mam na celu okłamywania itp. Ale pamiętam jak z jakieś 18-20 lat temu. Byłem łebkiem 13-15lat. Sam na własne oczy z kumplem podczas przechadzki po osiedlu zauważyliśmy w godzinach nocnych 21-23. 3-4 trójkąty jasno świecące na niebie. Stojące w jednej formacji.

źródło: temp_file6048770848653178568
Pobierzja nie mam, ale nurkować bym chcial tak normalnie aby widzieć podwodny świat nie dusić się i nie czuć jakby mi ktoś wbijał noże w uszy. Potrzebny sprzęt i szkolenie.
O wiele lepiej nurkuje się we wrakach i na rafach - ciągle coś się dzieje i jest co podziwiać. Do tego
@jedrek1212: słynne słowa wypowiedziane przed staniem się czegoś Tobie
@r5678: Idź, zrób szkolenie - ja ćwiczyłem najpierw w basenie pływackim, potem w jeziorze.
Fajna zabawa, ale okazuje się że całkiem sporo ludzi mimo chęci nie daje rady.
Pewna część wykruszyła się po pierwszych zajęciach basenowych, kolejna nie dała rady zanurzyć się w
@hellfirehe: Pamietam jak poszedlem na szkolenie w DeepSpot. Chcialem przetestowac nurkowanie w cywilizowanym miejscu przed proba nurkowania w Meksyku (ktora finalnie nie wypalila przed pogode). Przed bylem fifarafa, ze bedzie izi (oczywiscie bez robienia wiochy). Gdy zanurzylismy sie pod wode w basenie i zdajesz sobie sprawe, ze nagle nie ma dzwieku, sa tylko
@r5678: z tymi uszami to jest akurat bardzo prosta sztuczka.
Wystarczy wyrównać ciśnienie. Sprzętu do tego żadnego nie trzeba.
Oczywiście bez sprzętu to się za długo pod wodą nie pobawisz, ale spokojnie se można dać nura np. na 10m (a tacy co trenują to na jednym wdechu nawet ponad 100m schodzą, ale to już
@hellfirehe: faktycznie, trochę trzeba się oswoić i początki to lekki szok.
Co może pomóc to robić to np. w morzu śródziemnym albo czerwonym, zamiast w jakimś polskim