Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +23
Moja narzeczona nie chce żebym szedł z nią na ślub przyjaciółki. Dziwna sprawa ale argumenty są takie, ze nie znam jej znajomych i się będę nudził. To jest normalne czy boleć na boku? Nie rozumiem takiego zachowania. Oczywiście pytałem jej o to, to się obraża ze naciskam i mam skończyć dramatyzować
#zwiazki
#zwiazki
wshk +77

Odnośnie tego wpisu https://wykop.pl/link/7946463/szokujace-sceny-we-wroclawiu-rowerzysta-przewrocil-80-latke-na-betonowy-chodnik. Niedawno jechałem jako pasażer. Na drodze było 2 kolarzy, teren zabudowany miasto. Wymijanie z bezpiecznym odstępem 3 kolarzy, i nagle dzban na rowerze urządza sobie wyścig i przyspiesza do ponad 60km/h. Rowerzysta za nim zaczął na dzbana wołać aby przestał. Sprawa zgłoszona policji, dzban nagrał się na kamerę. Nie dziwie się ze rowerzyści mają wypadki, jak mają gdzieś bezpieczeństwo.
#rower #pedalarze #motoryzacja #polskiedrogi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Tak było.
@mirko_anonim: on wołał na ciebie, żebyś przestał pisać baity tak durne że nawet wykopki w nie nie uwierzą