Aktywne Wpisy

sojacze pifko ziro
źródło: 1000005611
Pobierz
MLeko29 +70
Ja się zabawiam z klimą a wy zazdrośni
#bogactwoczescglowna #bogactwo #bogol #duzopieniedzy #bogatyczlowiekimoze #bogatyczlowiekijegoklimatyzacja
#bogactwoczescglowna #bogactwo #bogol #duzopieniedzy #bogatyczlowiekimoze #bogatyczlowiekijegoklimatyzacja
źródło: 1000071358
Pobierz

źródło: 1000000442
PobierzJak komuś się nie chce czekać 10 lat, by wzmocnić poglady rasistowskie
To wystarczy wyjechać z Polski i zamieszkać w państwie, gdzie innych ras jest więcej, działa
Zresztą to nie rasizm, to stwierdzenie faktu, ze są ludzie bardzo, bardzo ponizej poziomu, jakiegokolwiek poziomu
@Hasselblad: Patrzac na ich sposób bycia, zachowania
Zastanawiam się, jak to dozyło swojego wieku, ze to żelazka nie polizało w dzieciństwie
Pewnie dlatego, ze nigdy takiego urzadzenia jak żelazko nie widziało wcześniej
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo
No tak bo te rzeczy to oczywiście kwestia barwnika w skórze, a nie różnice kulturowe, tak? Jak można nie pojmować tak oczywistych rzeczy?
Moi rodzice od małego mnie uczyli że zasadny które mamy w domu to jedno ale jak idziemy do kogoś w gości to się dostosowujemy do jego zasad. Myślę że gdyby imigranci mieli jakiekolwiek poszanowanie kultury kraju do
@KolegaCzlowieka: Róznice kulturowe to mogą być pomiędzy Japończykami a rdzennymi amerykanami
Tu masz doczynienia z osobnikami, którym blizej do bezrozumnych besti niż do człowieka o odmiennej kulturze
I nie bez znaczenia jest poziom IQ, który był badany i opublikowany przez wielu naukowców, ale jednak zrobiono z tego "raport zakazany" bo nie pasował do pewnej ideologii
Jak ktoś jest dzbanem to serio nie ma znaczenia dlaczego nim jest, tylko go po prostu unikasz. To samo jest z pewnymi grupami imigrantów - odsetek dzbanów jest w nich ekstremalnie wysoki a to dlaczego nimi są jest serio bez znaczenia, po prostu trzeba ich unikać.
Tą korelacja nic nie oznacza, bo nie bierze pod uwagę podstawowych rzeczy jakim jest słabsza edukacja w krajach afrykańskich
XD w dupie byłeś, g---o widziałeś. Ten kto się zamieszka koło tego bydła i wyśle do szkoły swoje dzieci tam gdzie to bydło wysyła swoje dzieci, w cyrku się nie śmieje.
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: p0lkom odpowiada
@Wladekzajepaumispadek: Ale wiesz, że ludy na Półwyspie Indyjskim są rasy białej?
nie wiemy jaką absolutną rolę odgrywa kultura w kształtowaniu człowieka (nie znamy człowieka wychowanego bez kultury). prawdopodobnie kluczową. imigranci drugiego pokolenia są bardziej radykalni od imigrantów pierwszego pokolenia z uwagi na te
Oznacza dokladnie to co oznacza czyli mieszkając obok imigrantów możesz się spodziewać określonych zachowań. Tylko tyle i aż tyle.
Czy jak dostaniesz w mordę za darmo od przechodnia to będziesz rozważał jego kulturowe pochodzenie, pobudki, jego dzieciństwo i wszystko to co wpłynęło na jego zachowanie? Nie, będziesz zdenerwowany że
źródło: de3c9a34a673ef4329550d969560a81c339c1118c45ee94fa3237b93ba51d219
Pobierz