Aktywne Wpisy

Nietaki5 +423

MrSzakal +55
Nie pojmuje skąd się bierze tyle dzbanów wrzucających na siebie dowody do Internetu. Gdzie instynkt samozachowawczy? Gość przez wieś leci 280 km/h, na drugim filmie 240 w zabudowanym. Taki samochód to jak pocisk, nad którym może wydawać się tylko posiadanie złudnej kontroli.
Poza tym to kolejny dowód, że przepisy uderzają w tych, którym zdarzy się przekroczyć prędkość o 20 km/h, Majtczaki i inne mają te kary głęboko gdzieś, oni tak będą jeździć
Poza tym to kolejny dowód, że przepisy uderzają w tych, którym zdarzy się przekroczyć prędkość o 20 km/h, Majtczaki i inne mają te kary głęboko gdzieś, oni tak będą jeździć
źródło: polish_save
Pobierz

Najbardziej znienawidzoną przeze mnie grupą zawodową są programiści. To chyba nawet lekarze nie są tak bezczelni jak oni a przedsiębiorców traktuje na równi z nimi bo w końcu sami nimi są na B2B, na które zresztą tak płaczą a kiedyś gardzili innymi na UoP. Zawsze robią z siebie ofiary a zgarniają najlepszy hajs na ryknu pracy i jeszcze się chwalą że pracują max 2h dziennie albo biorą laptopy gamingowe na firmę i nikt tego nie sprawdza. U mnie na osiedlu większosć mieszkań powykupywana przez ludzie z IT ale teraz będą gadali że kryzys. W firmie od zawsze każdy obchodził się z nimi jak z jajkiem, lepsze wyjazdy integracyjne, oni mogą zdalnie my nie, oni nawet bez butów mogą być w pracy bo to są przecież współcześnie artyści, oni muszą być kreatywni i traktowanie ich jak półbogów.
#it #takaprawda #praca #rynekit #programista15k #pracait
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 1685632963551
Pobierz@mirko_anonim: Nigdy nie widziałem protestu programistów, ani też tego aby po studiach mieli pewność zatrudnienia w każdym miejscu.