Wpis z mikrobloga

Chwilę chwila, ale kto wyraża zgody na przekształcenie działek z rolnych to budowlane? Gmina... Skoro wyraża zgodę to niech bierze odpowiedzialność za utworzenie infrastruktury publicznej ()

@archi999: nie będą wydawali zgód to będzie ryk że komunis i złe urzędasy powstrzymują Polaków od "pójścia na swoje" i realizowania marzeń o własnym domu. xD
  • Odpowiedz
Chcesz, to kup działkę, zrób na niej drogę i podaruj ją gminie. Gminie z podatków nie opłaca się budować drogi do jednego domu,

@Sabr:

tak, bo gmina pedzi wziac na siebie dzialke z droga :D Nawet za friko xD

• Odpowiedz
@spucha: na wykopie są ludzie którzy mają ból d--y gdy ktoś da wpis/znalezisko itp. w którym punktuje ww. patole. Co na to elita z blokowisk/domów na odludziu? Co ci to przeszkadza, ładnie i zielono... xD
Nie wspomnę o refleksji bo budowanie domów na terenach gdzie dawniej były pola lub nieużytki odwadnia teren i po latach mamy to co mamy czyli brak retencji wody w glebie.
  • Odpowiedz
@Ravau23: Chyba klientowi o dopłacanie nie chodzi:
Nic mi ludzie nie finansują. Sam sobie zbudowałem dom. Chcę tylko żeby gmina mi zapewniła drogę, kanalizację i wodę i niech się ode mnie odczepi. Ja innym do ogródka nie zaglądam.
  • Odpowiedz
Nowy klient to nowy przychód...

@Ravau23: xD
Tak paru ćwoków, którzy wybudowali się na wygwizdowie to faktycznie pokryje milionowe koszty poszerzania infrastruktury xD
  • Odpowiedz