mirko_anonim mirko_anonim 04.05.2026, 06:06:03 0 + ✨️ Jak przeprowadzić rozmowę o pracę bez samochodu? ⒾPytanie odnośnie rozmowy o pracę.Obecną pracę kończę około 15:00Rozmowę o pracę na teams mam o 15:20.Nie mam obecnie auta i zastanawiam się gdzie mogę odbyć taką rozmowę o pracę.Jak znajdę gdzieś na dworze wolną ławkę to będzie git? Jedynie co to z kurtką może być problem. Myślałem o salce w obecnej pracy, ale mamy tylko takie duże i przypał może być jak ktoś wejdzie.#praca #pracbaza #it〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: mkarweta❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projektPokaż spoiler
sberatel sberatel 04.05.2026, 06:12:37 via Wypiek 0 + @mirko_anonim zamknij się w kiblu ( ͡° ͜ʖ ͡°) skoro nic nie umiesz wymyślić
wacek_1984 wacek_1984 04.05.2026, 06:40:30 via Android 0 + @mirko_anonim: nie mu już carsharingu? Panek czy costam. Albo poszukaj w galeriach, są takie budki do rozmów telefonicznych.
Pytanie odnośnie rozmowy o pracę.
Obecną pracę kończę około 15:00
Rozmowę o pracę na teams mam o 15:20.
Nie mam obecnie auta i zastanawiam się gdzie mogę odbyć taką rozmowę o pracę.
Jak znajdę gdzieś na dworze wolną ławkę to będzie git? Jedynie co to z kurtką może być problem.
Myślałem o salce w obecnej pracy, ale mamy tylko takie duże i przypał może być jak ktoś wejdzie.
#praca #pracbaza #it
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt