@MagicznyMariusz: kilka / kilkanaście rolek / wpisów później:
- wariant z dzieckiem: Hej, czy wiecie może jak odzyskać dziecko od mężczyzny pochodzenia muzłumańskiego, który je zabrał i wyjechał do swojego kraju? ( ͡°ʖ̯͡°)
- wariant bez dziecka: Hej, potrzebuje pomocy w wydostaniu się z (wstaw odpowiedni kraj / miasto)! Jestem tam przetrzymywana wbrew swojej woli od jakiegoś
@MagicznyMariusz: @gorobei konserwatywne Polki, glownie chlopki, nosily dawniej polski odpowiednik - huste ;) W tym samy celu, zakryc wlosy i szyje by nie kusic obcych chlopow do zlego!
Na szczescie odeszlismy od tego konsewatywnego kitu. Ale... sa konserwatywki ktorym nie podoba sie liberalizacja. I lapia sie na islam.
@Aster1981: na islam to łapią się lewaczki, którym włącza się potrzeba jakiegokolwiek kierunku w życiu żeby zapełnić pustkę. Dodaj do tego brązowoskórca, który Jest Lepszy Niż Polak, Zawsze I We Wszystkim i gotowe.
@MagicznyMariusz: hidżab powinien być zakazany w każdym rozwiniętym kraju. nawet jeżeli u nas jest on dobrowolny, to stanowi narzędzie opresji na całym świecie.
@MagicznyMariusz: polka potrafi zmienić nawet własną wiarę, wyrzec się rodziców, tylko dlatego ze rozłoży nogi przed jakimś turasem z widoczną nadwagą i rzadkimi włosami. Generalnie, żałosne są.
Oczywiście pamiętasz polaku że jesteś niewykształcony i śmierdzisz? XD
@MagicznyMariusz nie obchodziło mnie, co myślą inni, więc napiszę o tym na fejsie. Publicznie. Logika takich ludzi nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać.
Chłop mi kazał, to posłusznie wykonałam. Myślenie do tego rzeczywiście niepotrzebne. Teraz racjonalizuję dla zachowania samooceny.
- wariant z dzieckiem: Hej, czy wiecie może jak odzyskać dziecko od mężczyzny pochodzenia muzłumańskiego, który je zabrał i wyjechał do swojego kraju? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
- wariant bez dziecka: Hej, potrzebuje pomocy w wydostaniu się z (wstaw odpowiedni kraj / miasto)! Jestem tam przetrzymywana wbrew swojej woli od jakiegoś
Hej. Jakie wnioski złożyć do MOPSu, żeby mieć pieniążki na chocapica i samotną matkę
W tym samy celu, zakryc wlosy i szyje by nie kusic obcych chlopow do zlego!
Na szczescie odeszlismy od tego konsewatywnego kitu.
Ale... sa konserwatywki ktorym nie podoba sie liberalizacja. I lapia sie na islam.
źródło: obraz
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Aster1981: na islam to łapią się lewaczki, którym włącza się potrzeba jakiegokolwiek kierunku w życiu żeby zapełnić pustkę. Dodaj do tego brązowoskórca, który Jest Lepszy Niż Polak, Zawsze I We Wszystkim i gotowe.
Oczywiście pamiętasz polaku że jesteś niewykształcony i śmierdzisz? XD
A skąd te brednie?
Konserwy idą na