@kutasoglu: dodajmy do tego, że cele statutowe tej fundacji to w 2024 było m.in. zrobienie kilku gal MMA oraz wycieczki krajoznawcze i wspinaczkowe członków ( ͡°͜ʖ͡°)
Ale spoko, bo przekazali jeden tablet. Jakieś dwa łóżka też na przykład. ( ͡°͜ʖ͡°)
Polecam wczytać się w ich sprawozdanie, bo jest to ciekawa lektura nawet pomijając rozliczenia finansowe, a skupiając się
@kutasoglu: głos rozsądku. Jasne, inicjatywa fajna, pomysł fajny, to, że się ludzie z różnych światów przecinali w imię większego celu też super. Z tym, że mam poważne obawy, że ta kasa nie zmieni na lepsze tylko i wyłącznie życia chorych dzieci, a także życie kierownictwa tej fundacji.
@pernamentnaonuca: oczywiście wykopki 200 iq już wydały osąd, że ktoś jest ćpunem po kilkusekundowym filmiku xD między innymi o tobie była ta wypowiedź freethinkerze
@Chuopijak: @graf_zero: widać gołym okiem, że ta fundacja to sposób na życie dla jej zarządu.
Te wyliczenia z 27gr na cele statutowe z każdej przekazanej złotówki obejmują m.in. robienie tych gal i wycieczek wspinaczkowych czy spotkań z celebrytami. Bo to są cele statutowe tej fundacji. Ciężko znaleźć tam cokolwiek o leczeniu, zresztą leczenie raka jest w Polsce darmowe na NFZ. W sprawozdaniu piszą o przekazaniu JEDNEGO TABLETA m.in.,
@Kismeth: no widziałem, czytałem. Fundacje to niestety rak, nie walka z rakiem. Tego co tam w celach statutowych mają o leczeniu i pomaganiu to jak na lekarstwo jest. Z drugiej strony się zastanawiam - organizują te gale bokserskie. Z gali mają kasę, ale nie mogą jej przecież sobie od tak rozdysponować między pracowników, muszą to dalej wydawać na kolejne gale, wycieczki wspinaczkowe itd co tam mają w celach. Prezes auta
https://streamable.com/xujsil?src=player-page-share
#latwogang
Ale spoko, bo przekazali jeden tablet. Jakieś dwa łóżka też na przykład. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecam wczytać się w ich sprawozdanie, bo jest to ciekawa lektura nawet pomijając rozliczenia finansowe, a skupiając się
Komentarz usunięty przez autora
Jasne, inicjatywa fajna, pomysł fajny, to, że się ludzie z różnych światów przecinali w imię większego celu też super.
Z tym, że mam poważne obawy, że ta kasa nie zmieni na lepsze tylko i wyłącznie życia chorych dzieci, a także życie kierownictwa tej fundacji.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: obraz
Pobierzhttps://cancerfighters.pl/wp-content/uploads/2025/09/Sprawozdanie-merytoryczne-2024.pdf
Zgodnie ze sprawozdaniem merytorycznym!
Te wyliczenia z 27gr na cele statutowe z każdej przekazanej złotówki obejmują m.in. robienie tych gal i wycieczek wspinaczkowych czy spotkań z celebrytami. Bo to są cele statutowe tej fundacji. Ciężko znaleźć tam cokolwiek o leczeniu, zresztą leczenie raka jest w Polsce darmowe na NFZ. W sprawozdaniu piszą o przekazaniu JEDNEGO TABLETA m.in.,
źródło: 1000096159
PobierzA tak na serio - mam nadzieję że im ktoś pomoże i wszystko skończy się dobrze.
Ale w to NIE