Wpis z mikrobloga

@Mariuszzuk: Ja p------e, ale to się patologia z tego zrobiła...

Bedoes to taki Jurek Owsiak pokolenia Z na sterydach.
Jurek to budził kiedyś kontrowersję swoim "Róbta co chceta" a Bedoes teraz szokuje tym, że sobie bez pardonu k---i przy dzieciakach i gada o wkładaniu kasy w dupę a potem dawaniu jej na chore dzieci.
  • Odpowiedz
@Chuopijak: to obecnie całkiem prosty sposób na godziwe życie. Nawet g---o fundacje są w stanie zebrać te parę milionów przez cały rok i wyżywić właścicieli, nawet jeśli na statutowe miałoby iść 20%. Mało to kogo interesuje tak naprawdę. Jak sobie przelecisz listę, to jest wiele takich, które jedyne co robią, to utrzymują właścicieli i wydatki statutowe są rzędu 2%, albo i nic, bo ponoszą straty i fundacja jest dłużnikiem właściciela
  • Odpowiedz
@kutasoglu: ze ci sie chcialo pisac 10 minut 3 paragrafy.. a nikt tego nie przeczyta. skoro to takie latwe to idz otworz ale oczywiscie wolisz bycie zerem i pisanie tych wysrywow
  • Odpowiedz
@spyypl: nie chciało mi się, skopiowałem. To raz. A dwa, nie potrzebuję takich akcji, aby dobrze żyć. Nie jestem anonimem, więc jeśli chcesz to ci zaprezentuję czym się zajmuję. Mam firmę, zajmuję się produkcją - wytwarzaniem rzeczy xd Nie ma nic korzystniejszego dla gospodarki.
  • Odpowiedz