Aktywne Wpisy

#konfitura #samochodza @konfitura_w_akcji
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
źródło: obraz
Pobierz
Damianowski +31

źródło: HGRMRwKXsAACIV2
Pobierz@PokemonowyRambo: Paradoksalnie XD to fenomen niemal wyłącznie polski. Na zachodzie tego nie używają.
Jakiś dokument o tym oglądałem. Jakiś specjalista w Polsce od memów czy coś takiego, tak jest taka posada i to rządowa xd nie wiedział, ale jakiś typek z ulicy wiedział. Chodzi o to kiedy dany kraj był podłączony do internetu, kiedy był boom na internet w danym kraju.
U nas było to w czasie jak ta emotka była popularna, w innych krajach wyglądało to inaczej.
@r5678: nie, to po prostu jakiś "naukowiec" na jakiejś uczelni. Ta scena z nim to ogromny cringe. Nawet nie próbował lać wody
xD to chyba nie aż tak dawno mocno się spopularyzowało może i okolice 2005-2010 istniało, ale mocna popularyzacja to raczej 2015+
@revente: of course