Aktywne Wpisy
P4ncak3 +14
#pytanie #wroclaw #a-----l
Przyjechałem do Polski, do Wrocławia i robię wieczorem zakupy, kupuje sobie dwa piwa do filmu na wieczór i co? Blokada. Podchodzi Pan "Jest po 22h, Pan juz nie kupi". Ale jak to? To nie jest ograniczone do centrum i zabek? Nawet jakiś market na psim polu (niewroclaw btw) nie może mi sprzedać alkoholu bo parę typków drze mordę w rynku? I tak samo mam zanosić
Przyjechałem do Polski, do Wrocławia i robię wieczorem zakupy, kupuje sobie dwa piwa do filmu na wieczór i co? Blokada. Podchodzi Pan "Jest po 22h, Pan juz nie kupi". Ale jak to? To nie jest ograniczone do centrum i zabek? Nawet jakiś market na psim polu (niewroclaw btw) nie może mi sprzedać alkoholu bo parę typków drze mordę w rynku? I tak samo mam zanosić

Wrzucam zanim ktoś znajdzie na IG. Poobrażajcie, zwalcie i można się rozejść.
źródło: 1000019272
Pobierz

Ja to zazdroszczę kobietom tego brutalnego pragmatyzmu. Chłopy to albo romantycy albo unoszą się jakimś honorem, sprawiedliwością, moralnością - fajnie, miło ale to bezużyteczne w życiu. Sam niestety mam taki charakter "dobrego chłopca" więc coś o tym wiem. Już dawno zauważyłem, że kobiety z dziwną łatwością potrafią zmieniać miłość życia. Widzisz na instagramie swoją znajomą, zakochaną od tylu lat ze swoim chłopakiem a potem cyk.. mija tydzień i nowy partner i nowe zdjęcia ze wspólnych podróży, romantyczne wieczory a nawet zaręczyny. Najlepsze jest to że nie ma w tym grama wrogości i pewnie nawet nie zdają sobie sprawy że to "coś złego". Po prostu czysty cynizm, pragmatyzm. Mi to było głupio podziękować pannie z tindera która okazała się na żywo znacznie grubsza żeby jej nie sprawić przykrości a okazało się że to ona mnie olała xD.
#rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw #blackpill #redpill #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Łatwość zmiany miłości życia to też nadużycie bo ludzie nazywają relacje górnolotnie a potem je kończą, gdy przestają spełniać ich potrzeby. To nie cynizm tylko adaptacja. Badania
@mirko_anonim: XDDD
następnym razem polecam jakiekolwiek wnioski formułować na podstawie życia a nie ślepo podążać za tymi blackpylami
gdybyś był cesarzem i miał 100 niewolnic, to co byś robił? wziął sobie jedną i romantycznie sobie z nią spędzał czas czy byś wypróbowywał różne konfiguracje?
@zwyklyczlek:
@zwyklyczlek: ciekawe spojrzenie, które jednak gdzieś w dedukcji prowadzi nas do trochę wyższych problemów - braku łączenia się
,, Chłopy to albo romantycy albo unoszą się jakimś honorem, sprawiedliwością, moralnością” - chyba tylko Ci brzydcy :)
@Nixa06: eh :/
@Seraphae: cieszę się że potwierdzasz mema o małpie i gałęzi
@mirko_anonim: xD
nic takiego nie powiedziałem, wskaż mi gdzie w mojej wypowiedzi coś takiego jest
ja to widzę tak jakby gość który nigdy nie jeździł samochodem, wchodził w dyskusję związane z jazdą samochodem, może się wypowiedzieć oczywiście ale jego zdanie jest niewiele warte XD
Gdyby baby były faktycznie pragmatyczne, to bym nie mógł się opędzić od bab, a tym czasem nawet menelice mnie nie podrywają.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta