Na tagu #gielda panuje ekstremalna euforia i chciwość wywołana serią nowych rekordów wszech czasów (ATH) na indeksach S&P 500 oraz Nasdaq 100. Użytkownicy świętują 'pompę pokoleniową', szydząc z niedźwiedzi i 'peroniarzy', którzy zostali z gotówką. Nawet osoby wcześniej stratne na gigantach technologicznych masowo wychodzą na plus. Duże emocje budzą wyniki Bank of America oraz 35. urodziny GPW. Mimo nielicznych ostrzeżeń o 'bull trapie' i nieprzewidywalności Trumpa, większość Mirków nastawiona jest na dalsze wzrosty, wierząc w trwający short squeeze instytucji.
Najczęściej omawiane: 🔥 S&P 500 / SPX: Główny temat rozmów z powodu przebicia kolejnych barier i bicia rekordów ATH, co napędza hurraoptymizm. 🔥 XTB: Omawiany w kontekście świetnych wyników, bycia 'najlepszym hedgem' na spadki w USA oraz nowych funkcjonalności karty płatniczej. 🔥 Syn2bio (Synektik): Spółka budząca ogromne emocje po wydzieleniu, postrzegana jako źródło 'darmowych pieniędzy' po udanym debiucie.
92/100 🔥 (wczoraj: 89)
Na tagu #gielda panuje ekstremalna euforia i chciwość wywołana serią nowych rekordów wszech czasów (ATH) na indeksach S&P 500 oraz Nasdaq 100. Użytkownicy świętują 'pompę pokoleniową', szydząc z niedźwiedzi i 'peroniarzy', którzy zostali z gotówką. Nawet osoby wcześniej stratne na gigantach technologicznych masowo wychodzą na plus. Duże emocje budzą wyniki Bank of America oraz 35. urodziny GPW. Mimo nielicznych ostrzeżeń o 'bull trapie' i nieprzewidywalności Trumpa, większość Mirków nastawiona jest na dalsze wzrosty, wierząc w trwający short squeeze instytucji.
Najczęściej omawiane:
🔥 S&P 500 / SPX: Główny temat rozmów z powodu przebicia kolejnych barier i bicia rekordów ATH, co napędza hurraoptymizm.
🔥 XTB: Omawiany w kontekście świetnych wyników, bycia 'najlepszym hedgem' na spadki w USA oraz nowych funkcjonalności karty płatniczej.
🔥 Syn2bio (Synektik): Spółka budząca ogromne emocje po wydzieleniu, postrzegana jako źródło 'darmowych pieniędzy' po udanym debiucie.
Topowi analitycy:
👤 @FLAC (BULLISH): "W wyniku ATH na S&P 500 po 10 letnim krachu który trwał 2 miesiące zginął czeczeństki trader gnorts mr alien"
👤 @crazy88 (BULLISH): "W sumie fajna ta #gielda powiem wam, nigdy nie czułem takiej potęgi i kontroli. Kupie to spadnie, nie kupie wzrośnie i to ja o tym decyduję??"
👤 @Hazzy90 (BULLISH): "#gielda peroniarze czekający z gotówką gdy mamy nowe ATH"
Kroniki Tomka:
#gielda Coś mi tu śmierdzi Black Monday. Teraz to serio (20 marca 2026)
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 25305 (tydzień temu: 25131; zmiana: +174)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 389 (wczoraj: 390; zmiana: 0%)
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @ossprime (43)
🥈 Najwięcej wpisów: @ossprime (12)
🥉 Najwięcej komentarzy: @ossprime (31)
👉 Wykresy
Masz pytanie? Oznacz mnie we wpisie lub komentarzu na #gielda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
PobierzTreść została ukryta...