Aktywne Wpisy

broker +76

Nutaharion +384
Paczcie jaki wysryw wyprodukował radny dzielnicy w #krakow xD
#konfitura #samochodoza #patologiazmiasta
#konfitura #samochodoza #patologiazmiasta
źródło: wysryw radnego Skoczenia
Pobierz

źródło: nawrocki-orban-stop
Pobierzźródło: obraz
Pobierz"Niezgadzanie się" z prezydentem działałoby może z 25 lat temu. Sfera dyskusji politycznych coraz bardziej fokusuje się na 'pojazdach', memach, jawnym kłamaniu i manipulacji, braku związków przyczynowo-skutkowych i zwyczajnych bredni. Wczorajsze kłamstwo już nie istnieje - ważny jest dzisiejszy docinek, komentarz, inba...To już religia głupców. Idiokracja :/
Jak to jest, że Czarnek powiedział, że "KSEF to bandytyzm" i że "go zlikwiduje" a ludzie w
Możemy się niezgadzać, ale jedno wiem na pewno, większość niezgód wynika z p---------a mediów a nie polityków czy ludzi.
wiekszośc kłótni wynika ze jeden podaje argument z jakiegoś tematu a drugi podaje z innego, ale nie chwytamy się za ramiona i nie cieszymy się że obie opcje są z-----e,
Jak zmienić kulturę dyskutowania na wzór brytyjskich czy amerykańskich akademickich klubów dyskusyjnych? W jaki sposób zmusić, namówić, przekonać masy, żeby nie "żarły telewizyjnego fastfoodu" co zmusi media do zmiany formatu... to są lata, dekady i pokolenia :/
Fakty a nie opinie, dane,
co do jednego chętnie pogadam:
wzór brytyjskich czy amerykańskich akademickich klubów dyskusyjnychosobiście takie kluby to tylko w podręcznikach widziałem, a jedyna demokracja która mi się podoba to nawet nie ta szwajcarska co ta która jest opisana w podcznikach