Aktywne Wpisy

ibleedforyou +9
mama się spytała jaki mam plan na swoją przyszłość

jmuhha +3
Mam problem, który trwa od dłuższego czasu, mam wspólnie z narzeczonym jeden z dwóch samochodów, sytuacja wygląda tak, że on bardzo chce go sprzedać, a ja bardzo nie chce go sprzedawać, co jakiś czas temat powraca i jest dość dużym sporem, męczy mnie to, wiem, że to teoretycznie błacha sytuacja i istnieją wielokrotnie większe problemy, ale czy według was taki spór da się w ogóle rozwiązać? Zwłaszcza, że nie chce odkupywać jego

@mirko_anonim:
Jak nie? Luxmed, Medivocer, dom samotnej matki....
A na serio to albo Facebook i grupy dla singli albo apka randkowa ale taka gdzie możesz dać dłuższy opis. Ewentualnie jakieś grupy
@Famine: Oj uważaj, bo znowu przyjdzie tu płakać jakie ma ciężkie życia modkuka. Żałosny typ.
@mirko_anonim: jak w 2026 można jeszcze pytać o specjalne miejsca do poznawania kobiet? gdybyś był przystojny to mógłbyś szukać lasek dosłownie wszędzie, ale z brzydkim ryjem to nawet na speed-datingu nic nie ugrasz poza 40stkami szukającymi frajera.
źródło: obraz
Pobierz@Famine: Niektórzy są po prostu tak zaprogramowani, że nie widza jaka pogardę żywią do nich ich partnerki. Oni myślą, że tak po prostu musi być bo tak ma każdy od zawsze.
źródło: obraz
Pobierz@LostHoldenCaulfield: Zachód? Nie Wschód? Pierwsze słyszę, że im bliżej Ameryki tym lepiej.
@LostHoldenCaulfield:
źródło: nope-homelander
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora