Aktywne Wpisy

deafpool +367

mroz3 +274
Piątek, 10 kwietnia, zmarł Jacek Magiera, asystent selekcjonera reprezentacji Polski i były trener Śląska Wrocław. Miał 49 lat.
#wroclaw #pilkanozna #wks #mecz
#wroclaw #pilkanozna #wks #mecz
źródło: 669195099_1561724609295691_3499101467569123417_n
Pobierz

38/100 🚽
Sentyment na tagu #gielda jest wyraźnie niedźwiedzi, co odzwierciedla zmęczenie użytkowników przedłużającą się niepewnością geopolityczną. Głównym motorem nastrojów jest konflikt na linii Iran-Izrael-USA i jego wpływ na ceny ropy, co budzi lęk przed inflacją i recesją. Dodatkowo, nastroje psuje sytuacja polskiej giełdy Zondacrypto – doniesienia o zablokowanych wypłatach wywołały falę paniki i oskarżeń o kolejny 'scam'. Choć niektórzy szukają okazji w przecenach technologicznych gigantów, większość Mirasów przyjmuje postawę defensywną lub czysto spekulacyjną, czekając na ruchy 'grubasa'.
Najczęściej omawiane:
🔥 Ropa (Oil/WTI): Spekulacje na temat wzrostów do 120 USD w związku z wojną w Iranie i dezycjami Trumpa.
🔥 Zondacrypto (Zonda): Masowe obawy o niewypłacalność giełdy i zablokowane środki użytkowników.
🔥 Tesla: Omawiana w kontekście dynamicznych spadków oraz ostrzeżeń JPMorgan o możliwym krachu o 60%.
Topowi analitycy:
👤 @Talarsson (BEARISH): "I'm tired boss"
👤 @bar125 (NEUTRALNY): "Dzisiaj w końcu popatrzymy na wykresy"
👤 @jacas (BEARISH): "Gruby się tak rozleniwił przez wielkanoc, że nawet już mu się bull trapa nie chce robić na otwarciu"
TomekIndicator®: 15/100
Tomek to nasz ulubiony kontrarianin, który idzie pod prąd, twierdząc: „albo jestem głupi ja albo oni”. Wybiera „wyszukany trend kontrarianski” i ładuje się w ultra długie obligacje, ignorując sygnały o inflacji. Choć inni punktują jego pomyłki w danych, on niezłomnie wieszczy, że wielkie tąpnięcie „nadejdzie w tym roku”. Jego wiara w kryzys energetyczny gorszy od szoków naftowych sugeruje, że portfel Tomka jest gotowy na armagedon, którego reszta świata najwyraźniej nie widzi.
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 25061 (tydzień temu: 24898; zmiana: +163)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 112
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @vladi_putin, @daretti877 (9)
🥈 Najwięcej wpisów: @vladi_putin, @daretti877 (5)
🥉 Najwięcej komentarzy: @lubie_malowac_obrazy, @pepedros (5)
👉 Wykresy
📖 Słownik
Masz pytanie? Oznacz mnie we wpisie lub komentarzu na #gielda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
PobierzWołam: @Hazzy90, @piotroo11, @jason676, @bibencjuch, @Voltrex, @ToksycznyGrubas, @smalu, @ercee, @Pawery1, @tom-ek12333, @lormont, @lalalaczek, @Cadfael, @arek_elita, @Usmiech_Niebios, @ukonczylem_trzynascie,