Aktywne Wpisy

dahlem +426
#konowalposting #lekarz100k
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego

Drogomir +114
Z racji tego, że ostatnio widzę sporo wpisów z tagiem #divyzwykopem pragnę wszystkim przypomnieć, że diva to wybitna artystka, najczęściej śpiewaczka operowa, a wy po prostu chodzicie na k---y. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #diva
#muzyka #diva

Przez to AI odechciewa się cokolwiek rozwijać w programowaniu. Bo po co mam to robić jak za pare lat AI i tak to będzie robić lepiej. Firmy już forsują używanie jak najwięcej AI i to się magicznie nie zmieni. Branża się zmienia i tyle, trzeba być slepym by myśleć inaczej. Okej boomerze, AI nie ogarnia skomplikowanych biznesów, architektury czy co tam sobie wmówisz i jest do tego potrzebny ogarniacz. No właśnie o tym mówię. Programista będzie rozplanowywał, dogadywał się i tak dalej ale programował już nie. Zresztą już tak jest. Może będzie tak, że specjalista który rozumie jak to działa będzie na wage złota i będzie eldorado dla niego bo większość to będą vibecoderzy którzy bez AI nie odwrócą tablicy no ale co z tego.
Ręczne pisanie kodu będzie tylko w specjalnych przypadkach. Mój znajomy mówi, że 90% kodu w pracy pisze z AI a w domu w swoim projekcie robi odwrotnie, czyli 10% kodu pisze AI. Myśle, że wiele tu osób ma podobnie nawet pomijając trolli z tagu których nie warto czytac.
Ja mam 1rok expa i nie wiem co robic. Nie podoba mi sie takie robienie z AI wszystkiego ale chyba po prostu musze to zaakceptowac. Pracy i tak nie mam bo mnie zwolniono ale ja nawet nie mam innych zainteresowan xD A przynajmniej takich które by mi dały prace. Jajebix, studia zrobione, branża która miała byc pewniakiem a takie jaja.
Nie jestem jakims ogarniaczem, zwykły crudziarz ale w pracy byli zadowoleni. Teraz ani pracy ani chęci, dołujące to wszystko
@rolling_stone_with_no_hope Dokładnie. Jestem pewny, chociaż mnie nie
@Osayomato: Takie role istnieją w IT już od dawna ale to nie jest rola programisty. Programista w swojej
Ale z biznesem? Biznes nie docenia sztuki, nie
@Osayomato: Zakładanie przez obecny stan rzeczy, że w przyszłości >5-10 lat będą potrzebni seniorzy jest absolutnie błędne.
@DoubleWu: tak, ale to się jeszcze grubo przed AI zaczęło. problem w tym że ludzie(a w szczególności firmy kupujące produkty b2b) nie mają wystarczająco godności, aby odciąć takie firmy jako