Aktywne Wpisy

Castel-Gandolfo +18
#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

źródło: obraz
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2026-03-29 o 20.41.30
Pobierztak i kod jest gotowy do wjazdu na proda, oczywiście, szczególnie kiedy prompta pisała osoba nietechniczna. Wygeneruj kod i bzikaj
@szmichal: dokładnie. jeszcze jakiś czas temu uważałem że vibowanie to nie jest skill - nie miałem racji. próg wejścia jest niski bo nawet nie musisz znać szczegółów ale musisz znać podstawy z bezpieczeństwa, architektury, deploymentu i tak dalej. Agent jest leniwy jak skorwysyn, przykład - raz claudowi napisałem, że kod ma używać zmiennych środowiskowych to