Aktywne Wpisy

solejukowski +32
źródło: 1000081723
Pobierz
MateMizu +139
Od początku uważałem, że system kaucyjny to g---o nastawione nie na ekologię, a na dojenie hajsu z ludzi.
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
źródło: 1000016755
Pobierz

Eurokraci z KO chcą podsłuchiwac wasze czaty, tylko konfa jest ratunkiem na podsłuchiwanie (a w wyborach najwyżej zagłosuje się na PiS).
Tymczasem kto jak głosował:
https://mepwatch.eu/10/vote.html?v=188578&country=pl
I nad czym
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/A-10-2026-0040-AM-030-031_EN.pdf
Żyjemy w czasach jakiegoś tam dostępu do informacji, młodzi regularnie używają AI a jak przychodzi do rozmowy o polityce to gorzej niż ze starymi babami przesiąknietymi rydzykową telewizją.
Przez lata myślałem, że to stare baby nam pogrążają kraj, w sumie przez lata tak było ale ostatnie wybory pokazały, że po ich śmierci będzie jeszcze gorzej bo młodzi mają galaretki zlasowane spinami z tiktoka.
Powoli startuje kolejna kampania wyborcza, na samą myśl już mi się robi niedobrze...
#jestesmyzgubieni
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: xD
@TomSz: niestety taka prawda, dziadki z POPISU nie rozumieją dzisiejszego świata - i jego wyborcy też