Aktywne Wpisy

Teuvo +16
nigdy nie nauczę się jeść tymi przeklętymi pałeczkami, to jest niewykonalne w moim przypadku
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża
izoxis123 +2

Hot take: ilość slop ai gówna wyprodukowanego przez wajb koderów z 20 agentami, każdy ze swoim subagentem osiągnie poziom krytyczny w tym roku. Bezrobotni senior java developerzy będą ten syf naprawiać.
Prosty przykład: mówię w pracy koledze: nie twórz kolejnego agenta, który będzie poprawiał to, co naprawił poprzedni, który był fixem głównego prompta. Wystarcztyu usunąć 2137 linii kodu, który nic nie robi i napisać pętlę. Odpowiedź: ale agent zrobi to szybciej. No zrobi. I dlatego bezrobocie nam nie grozi.
@JamesJoyce: przeczenie sobie na tym samym poziomie argumentu to nie myślenie wektorowe, musisz czytać te blogi karpathiego ze zrozumieniem, mastermindzie. pozdro i pocwicz.
Komentarz usunięty przez autora
@model_trzy_zmianowy: kiedyś go broniłem ale muszę przyznać rację, to wygląda jak rozdwojenie osobowości albo jakiś trolling
Komentarz usunięty przez autora
@tubkas12: ?
@JamesJoyce: no dobra to się przyznałeś do trollowania