jacas
No debil xDD

#gielda #polityka
131
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
b.....1
b.....1
@jacas jak Trump skończy być prezydentem to zostanie spuszczony na śmietnik historii. Polecą z nim grubiej niż za pierwszej kadencji, gdzie Zuckerberg usuwał mu konta w social mediach by zamknął już ryj xD

Kolejny prezydent po nim oficjalnie przeprosi świat za ostatnie 4 lata i będzie próbował odbudowywać zaufanie i powagę Stanów w oczach świata. On ośmieszył swój kraj. Zachowuje się jak sfrustrowany obrażalski dzieciak i małpa z karabinem w jednym
222
fotelbujany
72
Vestor
@pepedros: jemu zależy żeby go podziwiano, a jak go spuszczą w kiblu to będzie skamlał jak wtedy po przegranych wyborach xD problem w tym, że teraz jego właśni wyborcy mają go dosyć, bo przegiął z małpowaniem
10
kptDoopa
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
9
nie_umiem_inwestowac
@jacas: ja nie czaję jak taka małpą z brzytwą i chorobą dwubiegunową może być u sterów największego mocarstwa na świecie... To jest niepojęte po prostu.

Jak Trump w końcu zostanie zastąpiony kimś normalnym to dolar będzie po 100 zł z euforii xd
8
D.....e
D.....e
@jacas: skoro taki simple manouver to czemu sami nie dadzą rady i chcą pomocy?
4
kptDoopa
@jacas: Ja p------e, czemu ten typ który do niego strzelał, nie trafił? Parę centymetrów dzieliło nas od normalności.
2
pepedros
@breakdown1: myślisz, że już mu będzie zależało? Chłop ma majątek ze 7 mld dolarów, a jego dzieci są ustawione na 10 pokoleń.
1
l.....9
l.....9
@kptDoopa: może i byłoby normalniej, ale nie, z Kamalą też by nie było "normalności"
1
Bialek_napraw_tagi
Bialek_napraw_tagi
@breakdown1: chyba, że weszliśmy już na stałe w fazę idiokracji i każdy kolejny el presidente będzie coraz bardziej przesuwał granice. Dzisiaj polityką rządzą emocje, im większy kretyn tym częściej jest pokazywany.
1
ChlopekRoztropek_Klopek
ChlopekRoztropek_Klopek
@jacas: To ja nawet jak w total wary gram to się dziesięć razy upewniam, że sojusznik mi pomoże w konflikcie, a ten cwel leci na pałę nie konsultując niczego z nikim xD
1
Janusz_Rekina
@breakdown1: już niecałe pół roku i skończy się rumakowanie będą go grilować epstinem i co chiwile będzie miał imichment
1
v.....n
v.....n
@jacas: dobrze że nie mustard tiger XDDDD
0
Polakmaly85
Polakmaly85
@jacas: Coraz gorzej z nim jednak xD
0
assninja
@breakdown1: ta, szczególnie jak kolejnym prezydentem też będzie Trump, a potem jakiś Vance XD
0
G.....e
G.....e
@jacas: dwa centrymetry w prawo i mielibyśmy mniej pdfowskiego p---------a.
0
b.....1
b.....1
@Janusz_Rekina trzymam kciuki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
kampaw
kampaw
może i byłoby normalniej, ale nie, z Kamalą też by nie było "normalności"

@lukasz99769: Za czasów Kamali to Wielkim Problemem mogłyby być zaimki czy transy w sporcie. Za Trumpa, nie wiemy czy nie wstanie lewą nogą i nie wywoła trzeciej wojny światowej. Albo d-----e nam 100% cła, bo pomyli Poland z Portland.
0
l.....9
l.....9
@kampaw: no i gdzie źle napisałem?
0
kampaw
kampaw
@lukasz99769: "Źle" nie napisałeś, po prostu dowaliłeś whataboutism. Nigdy nie będziesz miał prezydenta, który dla wszystkich będzie "normalny", ale do poziomu działań Trumpa nikt się nie nawet nie zbliżył.
0