Wpis z mikrobloga

✨️ Moje doświadczenia z Tinderem: co działa, a co nie
Ok, po dwóch miesiącach na #tinder stwierdzam, że nie warto gadać tam z grubymi lub brzydkimi #rozowepaski
Zrobiłem mały eksperyment i czasem dawałem im lajki i powiem wam, że gruba NIGDY nie napisała do mnie pierwsza xD jak już zacząłem rozmowę to czułem jakąś taką wrogość, że po 5 wiadomościach odechciało mi się odpisywać.
Mam wrażenie, że ładne dziewczyny są dużo bardziej luźniejsze przez co dużo łatwiej z nimi złapać jakiś vibe. Oczywiście problemem może być wstępna selekcja, ale ja jakimś chadem nie jestem xD może trochę wzrostak, morda zwykła i mam lekką nadwagę.
Ogólnie różne przyjmowałem taktyki, ale najskuteczniejsze okazało się bycie sobą zamiast granie jakiegoś Don Juana, którym nie jestem xD i to wam też polecam, p--------e jakieś poradniku uwodzenia dla ubogich. Z niektórymi dziewczynami naprawdę można pogadać o wszystkim i o niczym o ile nie jesteście spięci jak g---o
I na Boga, naprawdę nie warto po kilku wiadomościach proponować spotkania. Jeśli nie będzie w wiadomościach jakiejś chemii między wami to podczas spotkania co najwyżej będziecie milczeli jak debile i na następny dzień usłyszycie, że "to nie to"

#przegryw #blackpill #tinder #redpill #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:

I na Boga, naprawdę nie warto po kilku wiadomościach proponować spotkania. Jeśli nie będzie w wiadomościach jakiejś chemii między wami to podczas spotkania co najwyżej będziecie milczeli jak debile i na następny dzień usłyszycie, że "to nie to"

ja akurat bym powiedzial ze odwrotnie. nie ma sensu pisac w nieskonczonosc bo pozniej koncza sie tematy zanim sie umowisz xD zwykle prowadze rozmowe tak aby po kilku/kilkunastu wiadomosciach wyjsc z
  • Odpowiedz
I na Boga, naprawdę nie warto po kilku wiadomościach proponować spotkania.

@mirko_anonim: pewnie, lepiej być jednym z 2137 orbiterów z którymi może sobie popisać gdy jej się nudzi
  • Odpowiedz