@jabol6000: wszelkie nagrywania na siłowniach powinny być zabronione, chcesz nagrywać swoją dupę to zrób sobie siłkę w domu, baby wszędzie gdzie się w-------ą muszą eksponować swoim dupskiem
baby wszędzie gdzie się w-------ą muszą eksponować swoim dupskiem
@Spring90: @jabol6000 :DDD Byliście kiedykolwiek na siłowni czy znacie ją wyłącznie z opowieści i filmików innych przegrywów?
Chodzę do sporej sieciówki, gdzie kobiet jest tylko trochę mniej od facetów. Dosłownie 2 razy widziałem żeby ktoś siebie nagrywał, z czego raz to dwóch chłopaczków (
@jabol6000: @Spring90 @NieBendePrasowac Ale ludzie często nagrywają dla siebie albo dla trenera żeby kontrolować technikę, albo ucząc się ćwiczenia. Sam tak robiłem.
@NieBendePrasowac: Tylko w opowieściach przegrywów? Czy może jednak niektóre kobiety też podkreślają czego sobie nie życzą i życzą przy okazji dupę albo nawet wargi sromowe wstawiając do ekranu? ( ͡°͜ʖ͡°) Jeśli nie widziałeś żadnego takiego, to podeślę, swoją drogą był tu 8 marca też przykład, ale mod usunął całość wpisu, zdjęcie w galerii mi się ostało.
@jabol6000: @NieBendePrasowac U mnie na mordowni to częściej spotka się grupę około 10-15 vifonow ćwiczących z gołymi klatami a z bab jest jedna onlyfansiara świecącą dupskiem tak jak na obrazku XD
Tylko w opowieściach przegrywów? Czy może jednak niektóre kobiety też podkreślają czego sobie nie życzą i życzą przy okazji dupę albo nawet wargi sromowe wstawiając do ekranu?
@Fjubens: jestem co drugi dzień w CityFit w centrum Warszawy. Są opięte laski, ale RAZ w życiu kiedy widzialam kogoś nagrywającego sobie tiktoczka był to koleś ze swoim kumplem.
Do was i tak nic nie dotrze, bo urojenia są ważniejsze, ale to takie
@jabol6000: Czesciej sie chyba buraczki na b----e nagrywają xd Laski to sobie cwicza i w sumie w------e, nigdy nie widziałem zeby latała jakaś ze statywem.
Sprawa inaczej sie chyba ma za granicą, gdzie laski często o to robią dramy
@Marysiabaton: Ja napisałem 'niektóre', Ty w jednej siłowni w Polsce widzisz obraz jak swój, więc wrzucasz mój wpis do urojeń. Logiczne.
@kinkykylie Twój wpis ostatnio z dziewczyną z Social Media i tyłkiem na wierzchu wraz z punktami spadł z rowerka, @r5678 Twój bardzo trafny komentarz tam tym samym też już nie jest widoczny. Potwierdźcie proszę urojenia, że nie ma żadnych kobiet, które wrzucają swój tyłek na siłowni odpięty
Ja napisałem 'niektóre', Ty w jednej siłowni w Polsce widzisz obraz jak swój, więc wrzucasz mój wpis do urojeń. Logiczne.
@Fjubens: xdddd nice try. twoje "tylko w opowieściach przegrywów" jasno sugeruje, że uważasz to za częste zjawisko, które przegrywy dobrze opisały. To, że niektóre kobiety , sporadycznie odwalają to co odwalają w niczym nie przypomina bajek przegrywów
źródło: 1000011096
Pobierz@Spring90: @jabol6000 :DDD
Byliście kiedykolwiek na siłowni czy znacie ją wyłącznie z opowieści i filmików innych przegrywów?
Chodzę do sporej sieciówki, gdzie kobiet jest tylko trochę mniej od facetów. Dosłownie 2 razy widziałem żeby ktoś siebie nagrywał, z czego raz to dwóch chłopaczków (
@Fjubens: jestem co drugi dzień w CityFit w centrum Warszawy. Są opięte laski, ale RAZ w życiu kiedy widzialam kogoś nagrywającego sobie tiktoczka był to koleś ze swoim kumplem.
Do was i tak nic nie dotrze, bo urojenia są ważniejsze, ale to takie
Sprawa inaczej sie chyba ma za granicą, gdzie laski często o to robią dramy
@kinkykylie Twój wpis ostatnio z dziewczyną z Social Media i tyłkiem na wierzchu wraz z punktami spadł z rowerka, @r5678 Twój bardzo trafny komentarz tam tym samym też już nie jest widoczny. Potwierdźcie proszę urojenia, że nie ma żadnych kobiet, które wrzucają swój tyłek na siłowni odpięty
@Fjubens: xdddd nice try. twoje "tylko w opowieściach przegrywów" jasno sugeruje, że uważasz to za częste zjawisko, które przegrywy dobrze opisały. To, że niektóre kobiety , sporadycznie odwalają to co odwalają w niczym nie przypomina bajek przegrywów