Wpis z mikrobloga

• 590
@jabol6000: wszelkie nagrywania na siłowniach powinny być zabronione, chcesz nagrywać swoją dupę to zrób sobie siłkę w domu, baby wszędzie gdzie się w-------ą muszą eksponować swoim dupskiem
  • Odpowiedz
baby wszędzie gdzie się w-------ą muszą eksponować swoim dupskiem

@Spring90: @jabol6000 :DDD
Byliście kiedykolwiek na siłowni czy znacie ją wyłącznie z opowieści i filmików innych przegrywów?

Chodzę do sporej sieciówki, gdzie kobiet jest tylko trochę mniej od facetów. Dosłownie 2 razy widziałem żeby ktoś siebie nagrywał, z czego raz to dwóch chłopaczków (
  • Odpowiedz
  • 4
@NieBendePrasowac: Tylko w opowieściach przegrywów? Czy może jednak niektóre kobiety też podkreślają czego sobie nie życzą i życzą przy okazji dupę albo nawet wargi sromowe wstawiając do ekranu? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli nie widziałeś żadnego takiego, to podeślę, swoją drogą był tu 8 marca też przykład, ale mod usunął całość wpisu, zdjęcie w galerii mi się ostało.
  • Odpowiedz
Tylko w opowieściach przegrywów? Czy może jednak niektóre kobiety też podkreślają czego sobie nie życzą i życzą przy okazji dupę albo nawet wargi sromowe wstawiając do ekranu?

@Fjubens: jestem co drugi dzień w CityFit w centrum Warszawy. Są opięte laski, ale RAZ w życiu kiedy widzialam kogoś nagrywającego sobie tiktoczka był to koleś ze swoim kumplem.

Do was i tak nic nie dotrze, bo urojenia są ważniejsze, ale to takie
  • Odpowiedz
  • 0
@jabol6000: Czesciej sie chyba buraczki na b----e nagrywają xd Laski to sobie cwicza i w sumie w------e, nigdy nie widziałem zeby latała jakaś ze statywem.

Sprawa inaczej sie chyba ma za granicą, gdzie laski często o to robią dramy
  • Odpowiedz
  • 0
@Marysiabaton: Ja napisałem 'niektóre', Ty w jednej siłowni w Polsce widzisz obraz jak swój, więc wrzucasz mój wpis do urojeń. Logiczne.

@kinkykylie Twój wpis ostatnio z dziewczyną z Social Media i tyłkiem na wierzchu wraz z punktami spadł z rowerka, @r5678 Twój bardzo trafny komentarz tam tym samym też już nie jest widoczny. Potwierdźcie proszę urojenia, że nie ma żadnych kobiet, które wrzucają swój tyłek na siłowni odpięty
  • Odpowiedz
Ja napisałem 'niektóre', Ty w jednej siłowni w Polsce widzisz obraz jak swój, więc wrzucasz mój wpis do urojeń. Logiczne.

@Fjubens: xdddd nice try. twoje "tylko w opowieściach przegrywów" jasno sugeruje, że uważasz to za częste zjawisko, które przegrywy dobrze opisały. To, że niektóre kobiety , sporadycznie odwalają to co odwalają w niczym nie przypomina bajek przegrywów
  • Odpowiedz