Wpis z mikrobloga

zapytaj swojego taty

@przeor22: Twoja matka mówiła mi żebym zapytał ciebie i żebym zapisywał screeny i adresy wpisów zdrajców, tak żeby potem ich szybko(choć wolę powoli i konsekwentnie) pozbyć się zdrajców, bo globanlny kolflikt jest coraz bardziej prawdopodobny.

obywatelowi z kraju wroga wcielonemu do służby, gdy się podda przysługują prawa jeńca i humanitarne traktowanie. Zdrajcy, kolaborantowi, szpiegowi itp. nie przysługuje nic i nikt nie będzie sądził nikogo za tortury i
  • Odpowiedz
@BenAli: Mówisz o tych wpisach, co cię zweryfikowano że kłamiesz i kradniesz zdjęcia czy o tych prokacapskich wysrywach. Mamy XXI wiek, całe profile sprawdza się w 10s pod względem wykorzystania obecnych w sieci materiałów. Pytanie czy jesteś w stanie ponieść konsekwencje poza netem za swoje działania. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@damch:

paru milonów ofiar komuny

Jakie parę milionów ofiar komuny? Przespałem coś na historii? Xd

Typ wysyła zdjęcie z Warszawy jako groby niby na Wołyniu i się rzuca xd sprany mózg masz
  • Odpowiedz
Powiesz nam jak się czuje skompromitowany cwel

@damch: A to sam nie wiesz? Czy to taka zagrywka żeby cię ktoś spytał żebyś się pochwalił? No to się udało, opowiadaj jak to jest być cwelem xD
  • Odpowiedz
@damch: Te konto zakładałem jak ty na chleb mówiłeś beć cepie jeden i będzie mi wchodził wielki neofita i mówił co mi wolno lub co nie xd w---------j na twitterka
  • Odpowiedz