@przeor22: Twoja matka mówiła mi żebym zapytał ciebie i żebym zapisywał screeny i adresy wpisów zdrajców, tak żeby potem ich szybko(choć wolę powoli i konsekwentnie) pozbyć się zdrajców, bo globanlny kolflikt jest coraz bardziej prawdopodobny.
obywatelowi z kraju wroga wcielonemu do służby, gdy się podda przysługują prawa jeńca i humanitarne traktowanie. Zdrajcy, kolaborantowi, szpiegowi itp. nie przysługuje nic i nikt nie będzie sądził nikogo za tortury i
@BenAli: Mówisz o tych wpisach, co cię zweryfikowano że kłamiesz i kradniesz zdjęcia czy o tych prokacapskich wysrywach. Mamy XXI wiek, całe profile sprawdza się w 10s pod względem wykorzystania obecnych w sieci materiałów. Pytanie czy jesteś w stanie ponieść konsekwencje poza netem za swoje działania. ¯\(ツ)/¯
@damch: Te konto zakładałem jak ty na chleb mówiłeś beć cepie jeden i będzie mi wchodził wielki neofita i mówił co mi wolno lub co nie xd w---------j na twitterka
#iran
źródło: IMG_6923
Pobierz@przeor22: Twoja matka mówiła mi żebym zapytał ciebie i żebym zapisywał screeny i adresy wpisów zdrajców, tak żeby potem ich szybko(choć wolę powoli i konsekwentnie) pozbyć się zdrajców, bo globanlny kolflikt jest coraz bardziej prawdopodobny.
@damch: Nie za to mu płacą.
Jakie parę milionów ofiar komuny? Przespałem coś na historii? Xd
Typ wysyła zdjęcie z Warszawy jako groby niby na Wołyniu i się rzuca xd sprany mózg masz
@Szalom: Napewno mniej niż ktoś kto ma taki nick i awatar jak ty. Śmierć zdrajcom!
@damch: A to sam nie wiesz? Czy to taka zagrywka żeby cię ktoś spytał żebyś się pochwalił? No to się udało, opowiadaj jak to jest być cwelem xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: IMG_2121
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora