Wpis z mikrobloga

@przeor22: Żeby było sprawiedliwie do pokaż jeszcze co kacapy zrobili polakom w wojnie polsko bolszewickiej, pierwszej wojnie światowej, drugiej wojnie światowej, katyniu, sprawie polskiej i podczas komuny.
  • Odpowiedz
@przeor22: przecież Iran nie przyjmował polskich dzieci z dobroci serca tylko dlatego że im panowie z Wielkiej Brytanii kazali to robić. Za wyżywienie i cała resztę nas policzyli jeszcze. Także no ładna demagogia.
  • Odpowiedz
@przeor22: widzisz. W Ukrainie masz wpływ ruskiego miru, a iranie kultury perskiej. Zadaj sobie teraz pytanie: czy właśnie nie dlatego Ukraińcy walczą o wolność by się odciąć od tych kacapskich zmutowanych Mongołów, by zacząć kultywować swoją bardziej zachodnią kulturę?
  • Odpowiedz
@BenAli: To też? To daj mi jeszcze do porównania te groby paru milonów ofiar komuny. Ruskie to śmiecie i to jest nasz wróg. Ps. daruj sobie że to było zssrr a nie rosja bo wtedy wołyń to też ruskie bo ukrainy nawet nie było. XD
damch - @BenAli: To też? To daj mi jeszcze do porównania te groby paru milonów ofiar ...

źródło: 1-9716

Pobierz
  • Odpowiedz
To też? To daj mi jeszcze do porównania te groby paru milonów ofiar komuny. Ruskie to śmiecie i to jest nasz wróg. Ps. daruj sobie że to było zssrr a nie rosja bo wtedy wołyń to też ruskie bo ukrainy nawet nie było. XD

@damch: To pewnie nie. Nie wiem, o czym Ty w ogole do mnie piszesz z tym zsrr czy czymś się odpaliłeś. Ja się tylko śmieję, że
  • Odpowiedz
@BenAli: Ps.

obywatelowi z kraju wroga wcielonemu do służby, gdy się podda przysługują prawa jeńca i humanitarne traktowanie. Zdrajcy, kolaborantowi, szpiegowi itp. nie przysługuje nic i nikt nie będzie sądził nikogo za tortury i znęcanie się nad takim odpadem. Wróg też takiego traktuje jak śmiecia, gdy ten już nie ma nic cokolwiek wartego do zaoferowania, a musi być to naprawdę cenne by być traktowanym conajmniej tak, jak wartość(bliska zeru) swojego
  • Odpowiedz
co ma do tego obecny iran? A no tak, że pochwalają ich nasi wyborcy debile?

@impact18: Te cmentarze są zadbane, ktoś to robi na bieżąco, choć stworzone dekady temu i powinny ulec powolnej degradacji. Podobnie jak polskie groby np. w Turcji czy Iraku. Tutaj Ukraińcy po prostu nawalają na całej linii, nie ma sensu ich tłumaczyć, tylko przypominać, że w naszej kulturze traktujemy inaczej zmarłych niż oni. Inaczej nie zrozumieją.
  • Odpowiedz
Ale to jest temat na czas po wojnie moim zdaniem, a nie na teraz.

@BenAli: Ale wiesz, że widzę twój profil i takie fikołki że niby lekko ale tylko w jedną stronę już na nikogo nie działają. Zdrada to zdrada!
  • Odpowiedz
Ale wiesz, że widzę twój profil i takie fikołki że niby lekko ale tylko w jedną stronę już na nikogo nie działają. Zdrada to zdrada!

@damch: W przeciwieństwie do Ciebie bylem od poczatku wojny jakieś kilkanaście razy na Ukrainie. Nawet możesz sobie na profilu u mnie zdjęcie znalezc. Nawet kilka ataków na miasta przeżyłem, ale nie napinam się tutaj jak Ty - bohater od siedmiu boleści xd

Ale nie jestem
  • Odpowiedz