Aktywne Wpisy

jmuhha +20
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +115
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

#iran
źródło: IMG_6923
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Chittychittybangbang: To ma do tego, że pomoc ukrainie to osłabienie kacapów, sytuacja win- win dla Polski.
@Chittychittybangbang: Ale jak to, nie było wtedy ukrainy, to byli kacapy. sam się orasz swoją narracją.
Komentarz usunięty przez moderatora
@damch: jaki Wołyń. To zdjęcie z warszawskiego Żoliborza xd
Komentarz usunięty przez moderatora
@damch: To pewnie nie. Nie wiem, o czym Ty w ogole do mnie piszesz z tym zsrr czy czymś się odpaliłeś. Ja się tylko śmieję, że
@impact18: Te cmentarze są zadbane, ktoś to robi na bieżąco, choć stworzone dekady temu i powinny ulec powolnej degradacji. Podobnie jak polskie groby np. w Turcji czy Iraku. Tutaj Ukraińcy po prostu nawalają na całej linii, nie ma sensu ich tłumaczyć, tylko przypominać, że w naszej kulturze traktujemy inaczej zmarłych niż oni. Inaczej nie zrozumieją.
@BenAli: Ale wiesz, że widzę twój profil i takie fikołki że niby lekko ale tylko w jedną stronę już na nikogo nie działają. Zdrada to zdrada!
@damch: W przeciwieństwie do Ciebie bylem od poczatku wojny jakieś kilkanaście razy na Ukrainie. Nawet możesz sobie na profilu u mnie zdjęcie znalezc. Nawet kilka ataków na miasta przeżyłem, ale nie napinam się tutaj jak Ty - bohater od siedmiu boleści xd
Ale nie jestem