Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +164
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

witam12 +129
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#iran
źródło: IMG_6923
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Chittychittybangbang: To ma do tego, że pomoc ukrainie to osłabienie kacapów, sytuacja win- win dla Polski.
@Chittychittybangbang: Ale jak to, nie było wtedy ukrainy, to byli kacapy. sam się orasz swoją narracją.
Komentarz usunięty przez moderatora
@damch: jaki Wołyń. To zdjęcie z warszawskiego Żoliborza xd
Komentarz usunięty przez moderatora
@damch: To pewnie nie. Nie wiem, o czym Ty w ogole do mnie piszesz z tym zsrr czy czymś się odpaliłeś. Ja się tylko śmieję, że
@impact18: Te cmentarze są zadbane, ktoś to robi na bieżąco, choć stworzone dekady temu i powinny ulec powolnej degradacji. Podobnie jak polskie groby np. w Turcji czy Iraku. Tutaj Ukraińcy po prostu nawalają na całej linii, nie ma sensu ich tłumaczyć, tylko przypominać, że w naszej kulturze traktujemy inaczej zmarłych niż oni. Inaczej nie zrozumieją.
@BenAli: Ale wiesz, że widzę twój profil i takie fikołki że niby lekko ale tylko w jedną stronę już na nikogo nie działają. Zdrada to zdrada!
@damch: W przeciwieństwie do Ciebie bylem od poczatku wojny jakieś kilkanaście razy na Ukrainie. Nawet możesz sobie na profilu u mnie zdjęcie znalezc. Nawet kilka ataków na miasta przeżyłem, ale nie napinam się tutaj jak Ty - bohater od siedmiu boleści xd
Ale nie jestem