@przeor22: Żeby było sprawiedliwie do pokaż jeszcze co kacapy zrobili polakom w wojnie polsko bolszewickiej, pierwszej wojnie światowej, drugiej wojnie światowej, katyniu, sprawie polskiej i podczas komuny.
@przeor22: przecież Iran nie przyjmował polskich dzieci z dobroci serca tylko dlatego że im panowie z Wielkiej Brytanii kazali to robić. Za wyżywienie i cała resztę nas policzyli jeszcze. Także no ładna demagogia.
@przeor22: widzisz. W Ukrainie masz wpływ ruskiego miru, a iranie kultury perskiej. Zadaj sobie teraz pytanie: czy właśnie nie dlatego Ukraińcy walczą o wolność by się odciąć od tych kacapskich zmutowanych Mongołów, by zacząć kultywować swoją bardziej zachodnią kulturę?
@BenAli: To też? To daj mi jeszcze do porównania te groby paru milonów ofiar komuny. Ruskie to śmiecie i to jest nasz wróg. Ps. daruj sobie że to było zssrr a nie rosja bo wtedy wołyń to też ruskie bo ukrainy nawet nie było. XD
To też? To daj mi jeszcze do porównania te groby paru milonów ofiar komuny. Ruskie to śmiecie i to jest nasz wróg. Ps. daruj sobie że to było zssrr a nie rosja bo wtedy wołyń to też ruskie bo ukrainy nawet nie było. XD
@damch: To pewnie nie. Nie wiem, o czym Ty w ogole do mnie piszesz z tym zsrr czy czymś się odpaliłeś. Ja się tylko śmieję, że
obywatelowi z kraju wroga wcielonemu do służby, gdy się podda przysługują prawa jeńca i humanitarne traktowanie. Zdrajcy, kolaborantowi, szpiegowi itp. nie przysługuje nic i nikt nie będzie sądził nikogo za tortury i znęcanie się nad takim odpadem. Wróg też takiego traktuje jak śmiecia, gdy ten już nie ma nic cokolwiek wartego do zaoferowania, a musi być to naprawdę cenne by być traktowanym conajmniej tak, jak wartość(bliska zeru) swojego
co ma do tego obecny iran? A no tak, że pochwalają ich nasi wyborcy debile?
@impact18: Te cmentarze są zadbane, ktoś to robi na bieżąco, choć stworzone dekady temu i powinny ulec powolnej degradacji. Podobnie jak polskie groby np. w Turcji czy Iraku. Tutaj Ukraińcy po prostu nawalają na całej linii, nie ma sensu ich tłumaczyć, tylko przypominać, że w naszej kulturze traktujemy inaczej zmarłych niż oni. Inaczej nie zrozumieją.
Ale wiesz, że widzę twój profil i takie fikołki że niby lekko ale tylko w jedną stronę już na nikogo nie działają. Zdrada to zdrada!
@damch: W przeciwieństwie do Ciebie bylem od poczatku wojny jakieś kilkanaście razy na Ukrainie. Nawet możesz sobie na profilu u mnie zdjęcie znalezc. Nawet kilka ataków na miasta przeżyłem, ale nie napinam się tutaj jak Ty - bohater od siedmiu boleści xd
#iran
źródło: IMG_6923
Pobierzźródło: Upamietnienie-rzezi-wolynskiej.-Polska-daleko-przed-Ukraina-1-500x260
Pobierz@Chittychittybangbang: To ma do tego, że pomoc ukrainie to osłabienie kacapów, sytuacja win- win dla Polski.
@Chittychittybangbang: Ale jak to, nie było wtedy ukrainy, to byli kacapy. sam się orasz swoją narracją.
Komentarz usunięty przez moderatora
@damch: jaki Wołyń. To zdjęcie z warszawskiego Żoliborza xd
źródło: 1-9716
Pobierz@damch: To pewnie nie. Nie wiem, o czym Ty w ogole do mnie piszesz z tym zsrr czy czymś się odpaliłeś. Ja się tylko śmieję, że
@impact18: Te cmentarze są zadbane, ktoś to robi na bieżąco, choć stworzone dekady temu i powinny ulec powolnej degradacji. Podobnie jak polskie groby np. w Turcji czy Iraku. Tutaj Ukraińcy po prostu nawalają na całej linii, nie ma sensu ich tłumaczyć, tylko przypominać, że w naszej kulturze traktujemy inaczej zmarłych niż oni. Inaczej nie zrozumieją.
@BenAli: Ale wiesz, że widzę twój profil i takie fikołki że niby lekko ale tylko w jedną stronę już na nikogo nie działają. Zdrada to zdrada!
@damch: W przeciwieństwie do Ciebie bylem od poczatku wojny jakieś kilkanaście razy na Ukrainie. Nawet możesz sobie na profilu u mnie zdjęcie znalezc. Nawet kilka ataków na miasta przeżyłem, ale nie napinam się tutaj jak Ty - bohater od siedmiu boleści xd
Ale nie jestem