Aktywne Wpisy

Mój statement co do kanału Rumuński Pies i dalszego prowadzenia aktywności memiarskiej wokół tagu #kiszak
źródło: 79763409-e8da-4f85-a31b-cc4c53663abd
Pobierz
I cyk, udało się dojść do Kennedy Meadows, oznacza to, że to już koniec pustyni i zaraz zaczną się góry Sierra . Wreszcie dostałem paczkę z butami i udało się je wymienić na nowe ( dzięki Mirkowi który polecił Saucony, chociaż to się okaże jak się sprawdzi). Zakupiłem też mini kolce na góry oraz obowiązkową beczkę na żarcie w rejonie niedźwiedzi . Ostatniej nocy udało się przypadkiem zobaczyć skorpiona, ale po tym
źródło: IMG_4262
Pobierz

Dodaję z Anonima, bo dawno temu wkleiłem pastę o serwerownii...
Pomóżcie mi z imieniem dla córki.
Wychowam jak swoją.
Imię musi być żeńskie i być rozpoczynać się od litery S (jak wszyscy w domu), poniżej są jakieś pomysły, mam swojego faworyta, ale nie będę go podawać, zresztą, żonie się nie podoba, ale może jak zobaczy dużo plusów, to... powie mi żebym se zrobił dziecko z biaukiem.
Weźcie proszę pod uwagę, że nazwisko zakończone -ska coś w stylu Poniatowska, Poznańska
Propozycje zostawiajcie w komentarzach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #pytaniedoeksperta #pytanie #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Imię żeńskie na "S"
Andrzejlina było by git :)
Ps. Drugi człon tego imienia idealnie oddaje realia życia, bo jest to opis przedmiotu po który sięga dziecko gdy rodzice niszczą mu dzieciństwo swoją głupotą, nadając mu imię przez które dzieciaki w szkole nie dadzą temu dziecku spokoju...