Aktywne Wpisy

Markowowski +203
Takie wydarzenia pokazują upadek polskiej telewizji przez ostatnie 20 lat. Chyba żadna z dużych stacji nie ma korespondenta w Izraelu, nie mówiąc już o Iranie. Czy w ogóle w Polsce jest jakiś korespondent wojenny pokroju Milewicza?
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi

waro +359
Influencer - żyjący wyłącznie z mediów - nie śledzi najgłośniejszych i najważniejszych informacji w mediach (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#iran
#iran
źródło: HCUeJrwXYAAcEqE
Pobierz

Płacze że zrobione w AI, bo już zaczyna mu się cope, że jednak nie zostanie dobrze zarabiającym kucem
Normik kiedy widzi kurs zrobiony w AI przez idola z internetu:
Kupuje te srake
#programista15k #korposwiat #pracait #programowanie #pracbaza #kolchoz #sztucznainteligencja
źródło: image
PobierzNajbardziej makiaweliczny jest jednak w tym wszystkim model. Aniserowicz sprzedawał kursy bardzo drogo ale przynajmniej były dożywotnie, a oni sprzedają dostęp tylko na rok, jeszcze drożej niż Aniserowicz w
https://www.uczmnie.pl/
50 zł za kurs z menadżera haseł który jest za darmo na youtubie? czemu nie
https://www.uczmnie.pl/kursy/jak-skonfigurowac-manager-hasel/
Youtube to jest dla niego typowy lejek sprzedażowy. Bardzo też dużo muszą płacić za reklamy na facebooku bo mimo że blokuje ich reklamy to ciągle mi się wyświetlają.
@model_trzy_zmianowy: mnie to zastanawia, że ludzie nawet nie patrzą na to kto jakie ma kompetencje w danej dziedzinie tylko widzą o ten śmieszy grubasek co gada na youtubie o wszystkim ma kurs o AI, to kupie. Taka jest przeważnie logika. A ci rzekomo inteligentni ludzie nie widzą problemu, że kurs o AI został zrobiony przez typa od Security i Admina.
Ale z drugiej strony
Ja akurat przerobiłem i tak nie uważam, ale spoko. Chętnie dowiem się co wam się nie podobało.
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-24 154623
Pobierz