Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +183
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

witam12 +140
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ćwierćfinał 2
Drabinka
FAQ
Playlist nie ma ze względu na problemy techniczne.
Jeśli chcesz być wołany/a lub wypisany/a z wołania napisz do mnie na PW.
źródło: fb1204ab571747ae8c097382bf719bcd119222a016de8b2e2825853cd3689b6a
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Jacek rozpoczął swoją wędrówkę po wszechświecie jeszcze w latach 90', wydając Chłostę - bez kitu ( ͡° ͜ʖ ͡°). 1999, 2009, 2019 - trzy wydania, które pojawiły się tak szybko jak zniknęły. Niczym igrzyska olimpijskie przeplatane olimpiadą, tak Jacek z podobną regularnością urządza nam muzyczno-galaktyczną podróż, przeplatając ją czasem spędzonym na śpiewaniu To ja, typa niepokorny na festynach.
To jest niesamowite jak
źródło: Screenshot_2026-02-19-00-48-05-384_app.revanced.android.youtube-edit
Pobierz@cyconiusz: Ta pasta powstała jeszcze długo przed DoskoZzzą ( ͡° ͜ʖ ͡°) z niej właśnie dowiedziałem się o mniej popularnej twórczości p. Jacka niż "Typ niepokorny" i "Zostańmy razem". Dzięki temu, gdy DoskoZzza już dropnęła, miałem minę jak królowa Elżbieta na tym zdjęciu xD
źródło: Królowa Elżbieta impreza się zaczyna
Pobierz