Aktywne Wpisy

annlupin +26
czy to jusz nocna jest
źródło: annlupin0098890
Pobierz
koronawirus +9
Czy obrońcy tego 17letniego s--------a widzieli w ogole wszystkie filmy? Jeśli nie to Wam moze opiszę, bo nie życzę nikomu tego ogladac. Na pierwszym filmie kilka ciosów w glowe, babka ma normalnie otwarte oczy i z siekierą w mozgu cos probuje nawet powiedzieć. Na drugim filmie typ z bliska pokazuje mózg babci, w ogromnej dziurze w glowie, ona sie ocknęła i zaczęła kaszleć, typ az sie zdziwił i powiedzial "jeszcze nie" i

#dino #gielda #heheszki
Ja ciągle podburzam pracowników na facebooku do odejścia z Dino.
Jesli się pokłócą i bedzie zadyma to zacznę kupować akcje przy 35 zl.
Wczoraj w mróz stanąłem w drzwiach żeby się nie zamykały i spytałem kasjerki:
Czy zimno Pani w ręce?
Ale oni nie odejdą. Dzisiaj jechałem do Świdnicy tam przez jakąś dw dziurawą z-----ą całą i nagle przede mną jakaś wiocha, trzy domy na krzyż jakby przed chwilą Putin zbombardował te zabudowania bo myślał że tam żołnierze Ukraińcy się ukrywają w piwnicach...
Za skrzyżowaniem Dino
Przejechałem kilka kilometrów a tam kolejne
No niestety, nie mają takiego wyboru jak w miastach. W dino masz umowę o pracę jakby nie było. Masz całą wypłatę i masz godziny względnie regulaminowe. A nie u Janusza teraz ile wlezie.
A sklepiki? No i biedronek i Lidla tam nie widziałem. W Świdnicy już widziałem ale wcześniej – nie.
Historia jak z archiwum X
xD
@Mysciak: Ja nie miałem żadnych złudzeń, żyłem w latach '00 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wtedy prywaciarzom było najlepiej, głodowe stawki, wyzysk a jak się nie podoba to wyjazd bo mam 100 mariuszy na twoje miejsce bo to jedyny zakład w powiecie.
@kwiat_pustyni626: jprdl xD mieszkam 3 kilometry od granicy wojewodzkiego i dino nie narzeka na brak pracownikow. A dzieki niskim cenom i zawsze swiezemu miesu ma tez zdecydowanie wiecej klientow niz 3 inne markety w promieniu kilometra.
@kwiat_pustyni626: @zaq22 @Mysciak mieszkanie tam też jest przymusem?
Dw345, 5, 382
@Mysciak: Taki zarzut wobec zagranicznych sieci marketów chodzi od 30 lat, ale trzeba było p0laka, żeby się to spełniło.