Aktywne Wpisy

breakdown1 +8

LuznaPusi +107
jaaa p------e, ale mnie wykręciło z żenady xd pracuje w globalnym korpo i ostatnio coś nam zapowiedzieli, że mają dla nas niespodziankę za dobrą pracę
wszyscy myśleli, że pewnie znowu jakieś g---o typu zniżka 10% na bilet do kina
a oni nam wrzucili możliwość obejrzenia za darmo podcastu CEO z przydupasami gdzie nawzajem sobie opowiadają jak to ciężką pracą doszli do sukcesu xDD 2h i to poza godzinami pracy
#pracbaza
wszyscy myśleli, że pewnie znowu jakieś g---o typu zniżka 10% na bilet do kina
a oni nam wrzucili możliwość obejrzenia za darmo podcastu CEO z przydupasami gdzie nawzajem sobie opowiadają jak to ciężką pracą doszli do sukcesu xDD 2h i to poza godzinami pracy
#pracbaza

![LGs dodaje Spyware do swoich SmartTV, Monitorów [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c23804c22ff487ae950cbda480e1f7345f0c1f40399b57a7aede44d63db184e1,q80.jpg)

Ja ciągle podburzam pracowników na facebooku do odejścia z Dino.
Jesli się pokłócą i bedzie zadyma to zacznę kupować akcje przy 35 zl.
Wczoraj w mróz stanąłem w drzwiach żeby się nie zamykały i spytałem kasjerki:
Czy zimno Pani w ręce?
Ale oni nie odejdą. Dzisiaj jechałem do Świdnicy tam przez jakąś dw dziurawą z-----ą całą i nagle przede mną jakaś wiocha, trzy domy na krzyż jakby przed chwilą Putin zbombardował te zabudowania bo myślał że tam żołnierze Ukraińcy się ukrywają w piwnicach...
Za skrzyżowaniem Dino
Przejechałem kilka kilometrów a tam kolejne
No niestety, nie mają takiego wyboru jak w miastach. W dino masz umowę o pracę jakby nie było. Masz całą wypłatę i masz godziny względnie regulaminowe. A nie u Janusza teraz ile wlezie.
A sklepiki? No i biedronek i Lidla tam nie widziałem. W Świdnicy już widziałem ale wcześniej – nie.
Historia jak z archiwum X
xD
@kwiat_pustyni626: jprdl xD mieszkam 3 kilometry od granicy wojewodzkiego i dino nie narzeka na brak pracownikow. A dzieki niskim cenom i zawsze swiezemu miesu ma tez zdecydowanie wiecej klientow niz 3 inne markety w promieniu kilometra.
@kwiat_pustyni626: @zaq22 @Mysciak mieszkanie tam też jest przymusem?
Dw345, 5, 382