Wpis z mikrobloga

Podobają mi się jak na razie te igrzyska
Każda konkurencja full ludzi, pełne trybuny, jest klimat.
Włosi też dają radę i zdobywają medale nakręcając klimat i atmosferę imprezy.
To jest przepaść od koszmarnie złych i pozbawionych AURY totalnego dziadostwa IO z Pekinu i Pjongjangu.
Zresztą ja zawsze uważam że jaka kolwiek impreza sportowa w Azji to c--------a jakich mało...

#mediolan2026
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cosipi: i godziny startów, człowiek wraca z pracy lub wcześniej ze szkoły, a tu już koniec rywalizacji. Jak impreza jest w Ameryce to przynajmniej nockę można zarwać.
  • Odpowiedz
  • 23
@Braand: Europa to Europa Top1 zawsze
Ale fakt USA i Kanada też dają radę bo tam jest kult Sportu i wygrywania. W odróżnieniu od Azji która organizuje to tylko po to żeby pokazać się światu...
  • Odpowiedz
@Cosipi:

To jest przepaść od koszmarnie złych i pozbawionych AURY totalnego dziadostwa IO z Pekinu i Pjongjangu

ziom p------y Ci się Koree xD
  • Odpowiedz
@Cosipi: eee tam w Nagano w 98 były całkiem niezłe. I Wojtek Skupień nieźle skakał, 10 miejsce wyskoczył. Ale japońce były wtedy nie do zdarcia w skokach. Funaki z wiankiem 20,0 za styl po każdym skoku.
  • Odpowiedz
@Cosipi: Pjongjangu XD Pamiętam jak w robocie oglądałem skoki narciarskie na IO w Pekinie. W Europie widoczki, góry, weseli ludzie na trybunach, a tam zupełnie inny świat, wokół skoczni szaro bury, depresyjny przemysłowy krajobraz.
  • Odpowiedz