Wpis z mikrobloga

Najbardziej absurdalną rzeczą jaka się dzieje w piłce obecnie, to wystrzał formy Norwegów, Bodo za chwilę w ćwierćfinale LM z praktycznie samymi Norwegami, przecież chłopy jak się poukładają w reprze to rozjadą mistrzostwa XD

A jeszcze nie tak dawno Norwegia to była ekipa do klepania punktów xD

#mecz #pilkanozna
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MinisterKoryto: bodo mi troche przypomina wisle za czasow Zurawskiego Szymkowiaka itp.. Cupial kupowal z polskiej ligi najlepszych i fajny zespol mieli, przy dzisiejszych pucharach mogliby czasami gdzies daleko dojsc :)

szkoda, ze Widzew nie idzie w ta strone, bodo bodajze ma mniejszy budzet od legii
  • Odpowiedz
@derivatives: Norwegia to bardziej jak Chorwacja niż Belgia, 2 wybitnych piłkarzy i reszta dość niespodziewanie grająca na wyższym poziomie niż ktokolwiek by się po nich spodziewał
  • Odpowiedz
@MinisterKoryto: wtedy mieli mega ciezko wejsc do ligi mistrzow ;/
dzis taki zespol mysle, ze co 2-3 lata by byl w lidze mistrzow, kasy mieli by multum, szkoda ze wtedy nie bylo takiego rozkladu
  • Odpowiedz
oj pamiętam Wisełke z tamtych lat, pamietne mecze z Parmą, Schalke.... Jeszcze takim drugim zespołem który lubiłem obejrzeć był Groclin. (ʘʘ)

@MinisterKoryto: a weź obejrzyj Wisła vs Groclin, na youtube latał taki mecz gdzie chyba 4:2 się skończyło
  • Odpowiedz
@macjaos: to prawda mistrz Polski mógł trafić w ostatniej rundzie na jakiś topowy europejski klub po słabszym sezonie jak Barcelona, Real czy Inter i po zawodach. Jeśli za czasów Wisły Cupiała w jej primie byłaby ścieżka mistrzowska weszliby bez większych problemów.
  • Odpowiedz
to prawda mistrz Polski mógł trafić w ostatniej rundzie na jakiś topowy europejski klub po słabszym sezonie jak Barcelona, Real czy Inter i po zawodach. Jeśli za czasów Wisły Cupiała w jej primie byłaby ścieżka mistrzowska weszliby bez większych problemów.

@galicjanin: a nawet w bardziej fartownych losowaniach był Anderlecht czy Panathinaikos. Dzisiaj mistrz Polski odpada z mistrzem Belgii czy Grecji prawie że na 100% wtedy Wisła odpadła z panatą bo
  • Odpowiedz