Wpis z mikrobloga

Przeczytajcie cały ten temat.

https://www.reddit.com/r/conspiracy/s/j191AlGEgO

Konto aktualnie zmienione na prywatne, nie było aktywne w trakcie przebywania w więzieniu. Był zapalonym graczem to jest w dokumentach. Dodają tam dokumenty z DOJ w komentarzach z taką samą nazwa użytkownika. Niech mi ktoś napisze że to fake bo to jest chyba nie do uwierzenia.

#epstein
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dentoray: służyłby mogły się logować na różne jego konta żeby przejrzeć aktywność. Mój znajomy, który próbował odebrać sobie życie trafił nieprzytomny do szpitala i w tym czasie Facebook pokazywał, że jest aktywny i nawet odczytywał wiadomości - to była policja.
  • Odpowiedz
  • 84
@Dentoray: To jest przypadek. Tak samo jak kamery, które przestały działać w więzieniu, dosłownie w momencie jego "sambójstwa". Nie wiem ile razy można robić ludzi w c---a, 9/11 i wojna w Iraku, COVID, teraz Epstein. Ale wygląda na to, że można to robić w nieskończoność.
  • Odpowiedz
@Dentoray: może ktoś to konto zajumał po prostu?xd idk gdybym był jakimś hakerem czy jak zwał tak zwał i dowiedziałbym się o tym, że koles miał konto w jakiejś gierce to starałbym się je przejąć xd
  • Odpowiedz
Jak wytłumaczyć w takim razie to?

@Dentoray: jego konto zostało schakowane, to nie jest jego konto tylko kogoś innego, ktoś przejął jego konta za jego wiedzą i używa ich do dziś. Może jego konta zostały usunięte i pod tym nickiem ktoś założył nowe. Na prawdę sądzisz że wywiad izraelski wyciągnął go z więzienia w usa, sfingował jego śmierć a później ten sam typ w wieku 75 lat logował się na
  • Odpowiedz
@Dentoray: te linki niczego nie dowodzą, to że miał nick littlestjeff1 na youtube nie znaczy że miał takie samo konto na fortnite. Doładował vdolce na fortnite ale nie widzimy na jakie konto to są tylko domysły. Fortnite to olbrzymia gra z milionami kont jak sobie wejdziesz w tracker i wpiszesz littlestjeff1 to możesz zmieniać numerki na końcu dowolnie i znajdzie ci jakieś konto. To są tylko domysły i przypadki.
  • Odpowiedz
  • 0
@zeszyt-w-kratke: Nie jest to wykluczone, natomiast żeby próbować shakować konto gościa powiązanego z Mossadem albo z dawnym KGB po to żeby grać w Fortnite to tak jakby robić salto stojąc na urwisku licząc że się nie spadnie.
  • Odpowiedz
w jego mailach był email do zresetowania hasła do Spotify kilka godziny po jego śmierci

@ChillExecutiveOfficer: możesz to zrobić każdemu w każdej chwili. Po prostu próbując się zalogować na dowolne konto wybierz opcję "zapomniałem hasła".
  • Odpowiedz
Nie wiem ile razy można robić ludzi w c---a, 9/11 i wojna w Iraku, COVID, teraz Epstein.

@123_: Dodaj jeszcze szczepionka, lądowanie na ksiećycu, reptylian i płaską ziemię . Bo widzę, że zapomniałeś!
  • Odpowiedz
@Dentoray: ja tam wierzę, że to może być on bo co z tego, że ktoś się dowie, że żyje. Co zrobicie? Tyle gówna wylazło z jego akt i nikt nie jest pociągnięty do żadnych konsekwencji, nic się nie zmieniło. Jeśli ktoś sądzi, że odkrycie, że Jeff żyje i sobie pyka w Fortnite z Izraela doprowadzi do jego złapania to powodzenia, goju.
  • Odpowiedz