@PrawdziwyWarszawiak: pisalem to, establiszment pokazał swoje brudy z uśmieszkiem na ustach mówiąc "no i co teraz prole zrobicie? nic? to wracać do roboty i płacić podatki " nie słyszałem o żadnym protescie w stanach, upadku rządu czy co tam mają
@PrawdziwyWarszawiak: ale tak naprawdę to niewiele wyszło. Nie ma zdjęć i filmów przedstawiających przestępstwa, a przecież wiemy, że obiekty były bardzo mocno okamerowane. Wiele wskazuje, że przynajmniej cześć tych materiałów DOJ posiada. Część istotnych danych jest zamazana: nie wiemy np kogo Epstein pytał czy mu się tortury podobają. Wiemy tylko, że ta osoba przebywała dokładnie w dwóch tych samych krajach w czasie kiedy była dam izraelska delegacja z Natenjahu na
@PrawdziwyWarszawiak: Widzisz cumplu bo to jest tak: Jak jesteś wpływowym gościem umoczony w pdfy i inne dzikie jazdy to idziesz do speców od PR, a ci jako że znają się na robocie doradzają żeby wrzucać wszystko jak leci plus jakieś wyssane z upy bzdury. Twoje grube akcje idą razem z Elonem skomląncym o zaproszenie na impre z koksem i dziw...mi, danymy jakichś witaminek z Polski co puszczają się za kasę
@PrawdziwyWarszawiak: ale jaki niby twardy "proof" - mnóstwo spamu, donosów, mailów które nawet nigdzie nie trafiały itd.
myślę, że żeby skazać dosłownie najpotężniejszych ludzi na ziemi to trzeba coś więcej - może takie dowody są w kolejnej puli a to była tylko pierwsza część która miała nastraszyć kogo trzeba i wymusić jakieś działania polityczne?
na pewno te "dowody" nie są na tyle twarde żeby kogoś skazać realnie
Męska zawiść to straszna rzecz, ale to pomijam. Ten "szczypior" to najbardziej estetyczna sylwetka i wątpię, aby "byle który k--s" miał z 12% bodyfat. No ale to polska szkoła fitnesu: nie ważne, że gruby jak świniak, ważne żeby była siła xD #silownia
źródło: 1000004928
Pobierzźródło: IMG_3662
Pobierzźródło: pVKzotHSQwjQLnaeFszjT6oC5rxLLzGF
Pobierzmyślę, że żeby skazać dosłownie najpotężniejszych ludzi na ziemi to trzeba coś więcej - może takie dowody są w kolejnej puli a to była tylko pierwsza część która miała nastraszyć kogo trzeba i wymusić jakieś działania polityczne?
na pewno te "dowody" nie są na tyle twarde żeby kogoś skazać realnie