Wpis z mikrobloga

@PrawdziwyWarszawiak: pisalem to, establiszment pokazał swoje brudy z uśmieszkiem na ustach mówiąc "no i co teraz prole zrobicie? nic? to wracać do roboty i płacić podatki " nie słyszałem o żadnym protescie w stanach, upadku rządu czy co tam mają
  • Odpowiedz
@PrawdziwyWarszawiak: ale tak naprawdę to niewiele wyszło. Nie ma zdjęć i filmów przedstawiających przestępstwa, a przecież wiemy, że obiekty były bardzo mocno okamerowane. Wiele wskazuje, że przynajmniej cześć tych materiałów DOJ posiada. Część istotnych danych jest zamazana: nie wiemy np kogo Epstein pytał czy mu się tortury podobają. Wiemy tylko, że ta osoba przebywała dokładnie w dwóch tych samych krajach w czasie kiedy była dam izraelska delegacja z Natenjahu na
  • Odpowiedz
@PrawdziwyWarszawiak: Widzisz cumplu bo to jest tak: Jak jesteś wpływowym gościem umoczony w pdfy i inne dzikie jazdy to idziesz do speców od PR, a ci jako że znają się na robocie doradzają żeby wrzucać wszystko jak leci plus jakieś wyssane z upy bzdury. Twoje grube akcje idą razem z Elonem skomląncym o zaproszenie na impre z koksem i dziw...mi, danymy jakichś witaminek z Polski co puszczają się za kasę
  • Odpowiedz
@PrawdziwyWarszawiak: ale jaki niby twardy "proof" - mnóstwo spamu, donosów, mailów które nawet nigdzie nie trafiały itd.

myślę, że żeby skazać dosłownie najpotężniejszych ludzi na ziemi to trzeba coś więcej - może takie dowody są w kolejnej puli a to była tylko pierwsza część która miała nastraszyć kogo trzeba i wymusić jakieś działania polityczne?

na pewno te "dowody" nie są na tyle twarde żeby kogoś skazać realnie
  • Odpowiedz
Jak meetingi w korpo, dwie godziny gównoburzy a na końcu ktoś pyta "no dobra to w sumie jakie są action pointy z tego spotkania?"
  • Odpowiedz