Aktywne Wpisy

Sonny86 +260
źródło: temp_file1501927544366908963
Pobierz
kurczakos1 +40
Wczoraj Mirek @Leicester wspominał, że chyba nie było pite po lajcie, ale zorientowałem się, że prawdziwy stan facjaty będzie do zaobserwowania dzisiaj. Nie myliłem się XDDD
Przecież najwięksi menele z Drezdenka i Trzebnicy lepiej wyglądają xD
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz
Przecież najwięksi menele z Drezdenka i Trzebnicy lepiej wyglądają xD
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz
źródło: 1000066131
Pobierz

źródło: bc253d403ecf4e048a6ee60511cdbc0c
Pobierzźródło: 312039_co-on-mial-na-mysli
PobierzJak Twoj tata ogląda znachora tak ty władcę pierścieni albo Harrego Pottera
@Coopshtyl: Pewnie że tak, tak jak słuchają muzyki sprzed 50 lat.
@Coopshtyl: Najlepsze odcinki Tom i Jerry są jakoś z 1940+ roku mają po 80 lat a trylogia Sami swoi czy Jak Rozpętałem II Wojnę Światową wciąż chętnie oglądane przez pokolenie naszych rodziców są z okolic 1970 czyli po ponad 50 lat
źródło: Tom-and-jerry-1-
PobierzTerminator, the thing, predator, alien 1 I 2
Filmy co się nic nie zestarzaly.
A to tylko co mogę sobie przypomnieć, jako szybkie przykłady, o 1:30 gdy mam wstać za 5h do roboty ;)
@Tarkwiniusz_Spuszny: To sobie zobacz Zwierzogrod 2
@balbezaur Kapeć z ciebie i tyle, glupoty piszesz, a do tego kto oglada
@Coopshtyl: Czemu nie? Tyle tego już jest, że nie obejrzysz wszystkiego w ciągu życia.
Zamiast oglądać miałkie współczesne "inkluzywne" papki zawsze lepiej sięgać po ponadczasowe klasyki. Zwłaszcza jak się jakiegoś nie widziało nigdy, a codziennie się nowi widzowie rodzą.
@Coopshtyl: chłopie, AI MAJA SWOJEGO REDDITA i tam rozmawiaja ze soba nad swoimi prawami i autonomicznoscia. NIE BEDZIE SWIATA ZA 50 LAT
@Coopshtyl: stawiam na filmy robione przez AI. Jakies produkty do netflixa to 100% AI scenraiusz rezyseria i realizacja, drozsze filmy kinowe moze jakies wsparcie czlowieka przy rezyserii i scenariuszu.