Aktywne Wpisy

PachneImbirem +163
Daję znać, że żyję. ☺️
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego
Pierwszą dawkę ozempic przyjęłam 10 stycznia i było to 0,5 mg, które totalnie zmiotło mnie z planszy. Drugą dawką było już 0.25 mg, które brałam przez cztery tygodnie. Aktualnie przeszłam na 0,5 i jest całkiem spoko. Czuję się dobrze, nie męczy mnie już zgaga, nie mam mdłości. Niechęć do jedzenia utrzymuje się nadal, zdecydowanie nie jestem w stanie jeść tak, jak jadłam wcześniej.
Od 10 stycznia do 11 lutego

annlupin +34
dzisiaj to se chyba jakiś serial obejrze pod te ponczki i herbatka do tego a co uwas

![[VIDEO] Pitbulle zaatakowały mężczyzne na joggingu](https://wykop.pl/cdn/c3397993/754358884ce4c8c91e0f330a0b115d61f106edb910b927f290d83725a9b25a29,q80.jpg)
Lmao
źródło: image
PobierzJako że w liceum i jakiś czas po liceum byłem 4chanowcem to widziałem na własne oczy na żywo jak te 2 teorie spiskowe powstawały. Tylko całe życie wczesniej myślałem, że 4chan to jest taka hiper ironia i ultra egdy
Z tego typu aferek to jeszcze na własne oczy widziałęm stalking Shia Beowulfa i geolokacje i niszczenie tych jego dziwnych akcji.
Nie ma jednego artykułu na ten temat ale jest AI. Wtedy myślałem, że to jest sztos i edgy poza skalą.
źródło: image
Pobierz@Miii_Kiii: ogólnie to byłbym ostrożny w ocenianiu wkładu grup internetowych w wydarzenia na skalę całego kraju - zwłaszcza tak wielkiego jak USA xD
@conamirko:
Komentarz usunięty przez autora
@Miii_Kiii: z całym szacunkiem, ale czy umiesz angielski?
Polecam też poczytać jak to zostało
@stachuprzytelefonie: Jak załozyciel chana razem ze świtą Trumpa zagospodarował heheszkujące owieczki do wyniesienia szefa i jego ideologię na salony w Waszyngtonie
Pamiętam jeszcze, że wstawili gdzieś flagę na jakimś budynku i nolify z 4chana rozpoznali to miejsce po chmurach i pozycji słońca na podstawie kamerki live. I było opublikowane dokładnie jak to zrobili z wykresami, kątami nachylnia