Aktywne Wpisy
Mam odłożone na wkład własny x zł. Chciałbym mieć wkład własny x+40k, aby kupić mieszkanie o takim metrażu jak potrzebuję. Niestety sytuacja tak się skomplikowała że jak w tym momencie nie wezmę kredytu to mogę go nie dostać przez kolejny rok. Czy mogę zrobić tak że na wniosku wpisze wkład własny x+40k, ale pomiędzy otrzymaniem decyzji, a wpłaceniem wkładu wlasnego wezmę kredyt gotówkowy na 40k? Czy jest takie okno czasowe w którym

jmuhha +8
W sumie jeździł ktoś z was na kolonie za dzieciaka? Co tam się robiło? Pamiętacie jakieś większe odpały?
źródło: 1000025978
Pobierz

źródło: image
Pobierzbo przecież aby realizować tę ścieżkę, musisz ciągle podnosić normy, nie ma innej drogi i tylko poprzez ciągłe podnoszenie poprzeczki, pniesz się w górę. Z-----------e jest ściśle powiązane z co raz większymi zarobkami. No tak było nie zmyślam xD. Jasne jasne, idź tam z---------j szybciej, to cię szef pochwali, robolu xDDD Mentalność
źródło: comment_yNuTLIb0p18KZyyj6vE397QmPPeeIvJl
Pobierz@blargotron: Jaki lekarz, komu konkretnie co ukradł? Czy jednak jest to, jak napisałeś, z d--y?
@85CmCCd5nK: ...które odrobi w 3 dniówki.
żałosny umysł p0laka z----------a xDDD
@blargotron: "dostają kasę ukradzioną podatnikom. " czyli są paserami? poza tym, o jaką kradzież chodzi?