Aktywne Wpisy

Bunch +64
Co to za słowotwórstwo? #heheszki
źródło: 1000012938
Pobierz
Lolenson1888 +213
Dlaczego jak Jan Lubomirski nazywa się księciem to trafia do wszystkich mediów, a jak ja nazwałem siebie Imperatorem Galaktyki albo Sułtanem Kosmitów to matka grozi mi, że wywiezie mnie do Choroszczy?
źródło: 26B38B1B-73BF-440B-87B8-07D1F3C8A851
Pobierz

źródło: 1000014846
Pobierz@jbc_putina: wytrzyma jak nie będziesz odbierał telefonów z nieznanych numerów (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@pifqo: jasne, robią na złość kleintom. ;)) jprd skąd wy się bierzecie matołki?
@jbc_putina: każdy normalny telefon trzyma praktycznie 3 dni xD może że jesteś Julką która siedzi 8h dziennie na instagramie czy innym wykopie
Nie no nie śmieję się, bo kiedyś na szlaku po zmroku trafiłem turystę, który prowadził gęsiego około 7 osób świecąc ekranem Nokii trzymanym w dół pół metra nad ziemią, żeby ich prowadzić po szlaku do Zakopca... nikt! k...a nie miał latarki ze sobą i ich bezpieczeństwo zależało od jednego telefonu na wyczerpaniu. Jak naszliśmy na nich z czołówkami, to się od
źródło: 2026-01-15_145156
PobierzCzy traktowanie tego jako głównego światła przy planowanym przejściu po ciemku ma sens?
No nie, dobra czołówka będzie wygodniejsza i z konkretną soczewką oświetli więcej.
Czy w razie potrzeby pozwoli ci na bezpieczne zejście ze szlaku gdzie nie potrzebujesz rąk
Komentarz usunięty przez moderatora