Wpis z mikrobloga

• 30
@Mega_Smieszek: ostatnio zamawiałam rolety do domu i pani ze stoiska, mówi że jak będą gotowe to zadzwoni i tak patrzy na mnie, i dodaje: albo wyślę sms-a XDDD Aż tak widać, że jestem spierdoxem, bojącym się rozmów telefonicznych? (,)(ʘʘ)
  • Odpowiedz
@rem222: ty tę diodę nazywasz latarką w góry? XD
Nie no nie śmieję się, bo kiedyś na szlaku po zmroku trafiłem turystę, który prowadził gęsiego około 7 osób świecąc ekranem Nokii trzymanym w dół pół metra nad ziemią, żeby ich prowadzić po szlaku do Zakopca... nikt! k...a nie miał latarki ze sobą i ich bezpieczeństwo zależało od jednego telefonu na wyczerpaniu. Jak naszliśmy na nich z czołówkami, to się od
  • Odpowiedz
@JatuArmy: kiedyś odebrałem jak jeszcze spałem a tam głos jakiegoś wieśniaka: "ma pan laptop do odebrania". Od tamtej pory wyciszam na noc i nie odbieram.
  • Odpowiedz
@Jare_K: Ten panel ma 1200 lumenów, fakt że bez soczewki więc zasięgu jest powiedzmy do 10 metrów, nadal bije to 99% telefonów na głowę i starsze latarki na zwykłe baterie.
Czy traktowanie tego jako głównego światła przy planowanym przejściu po ciemku ma sens?
No nie, dobra czołówka będzie wygodniejsza i z konkretną soczewką oświetli więcej.
Czy w razie potrzeby pozwoli ci na bezpieczne zejście ze szlaku gdzie nie potrzebujesz rąk
  • Odpowiedz