Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +824
#polskiedrogi To naturalna sytuacja.
Kto po jeździe slalomem nie zjeżdża na parking i nie zaczyna walić wódy, niech pierwszy rzuci kamieniem.
Kto po jeździe slalomem nie zjeżdża na parking i nie zaczyna walić wódy, niech pierwszy rzuci kamieniem.
źródło: HAbISwEXYAAySJt
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: 1000014846
PobierzJakby ktoś podszedł do mnie na ulicy i zaczął o coś prosić to od razu uznałbym że to menel/jehowy chce 5zł na p--o. Gdyby faktycznie ktoś potrzebował pomocy to musiałby się przebić przez tą ściane braku zaufania
@not_me: wydaje mi się, że tryb samolotowy lepiej trzyma baterię, nawet przy wyłączonym transferze telefon "sprawdza" dostępność sieci
@jbc_putina: każdy sprawny telefon wytrzyma, chyba że go intensywnie przez ten czas używasz.
@jbc_putina: Dzisiejsze chinole średniej półki wzwyż dojeżdżają do 48h bez problemów. Tak, też byłem w szoku. Tylko szajsung i apple rolują swoich użytkowników zarówno z prędkością ładowania, aku i wieloma innymi aspektami.
Unihertz Tank 3, 23800mAh, 24h to on ogladania filmów wytrzyma a i problemów z latarką nie ma
źródło: obraz_2026-01-15_091915852
Pobierz@43567uhytdr6nh: Taka bateria u chińczyka to już najmniejsza jaka chyba dzisiaj jest dawana. F8 Pro ma 6200, mój F8 ultra ma 6500, One + 15 ma 7300, a któryś tam vivo czy jakiś chyba już dają 10 000.
To już jest inny poziom korzystania z telefonu, bo praktycznie masz 1,5 dnia intensywnego korzystania a doładowanie zajmuje kilkanaście minut, żeby znowu przedłużyć o 24h działanie fona.