Wpis z mikrobloga

@JatuArmy: pewnie jakby unia się tym zajęła to by Nawrocki nie podpisał ustawy bo poszło by po kieszeniach jego kolegów z partii i nie tylko xD
  • Odpowiedz
To dużo mówi o naszym społeczeństwie, a raczej o tym jak scamerzy i cała reszta pasożytów niszczy zaufanie społeczne.

Jakby ktoś podszedł do mnie na ulicy i zaczął o coś prosić to od razu uznałbym że to menel/jehowy chce 5zł na p--o. Gdyby faktycznie ktoś potrzebował pomocy to musiałby się przebić przez tą ściane braku zaufania
  • Odpowiedz
@JatuArmy: od kiedy zacząłem z nimi rozmawiać to nie dzwonią (postawcie mi fotowoltaike na eternicie, tak ja wsiol kredyt na swinioki nie czytol tera trza placic), ale też nie podaję nigdzie mojego numeru telefonu. Ostatnio podawalem numer na wykopie i żałuję...
  • Odpowiedz
Większość wytrzyma jak nie używasz i wyłączysz transfer danych

@not_me: wydaje mi się, że tryb samolotowy lepiej trzyma baterię, nawet przy wyłączonym transferze telefon "sprawdza" dostępność sieci
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: swoją droga może warto wprowadzić procedurę, że najpierw się wysyła smsa a potem dzwoni, ja znam sporo osób które nie odbierają nieznanych numerów, a w górach jak się jest zmęczonym i się idzie jakąś stromizną to nawet od znajomych się nie chce odbierać.
  • Odpowiedz
fejk, żaden telefon nie wytrzyma 24h

@jbc_putina: Dzisiejsze chinole średniej półki wzwyż dojeżdżają do 48h bez problemów. Tak, też byłem w szoku. Tylko szajsung i apple rolują swoich użytkowników zarówno z prędkością ładowania, aku i wieloma innymi aspektami.
  • Odpowiedz
@pifqo: Xiaomi górą! Mój ma baterie 5000 mAh, w trybie oszczędzania baterii 48h pociągnie na luzie. Pozdrawiam Chińczyka, który mnie podgląda i musi widzieć te wszystkie rzeczy do nieodzobaczenia.
  • Odpowiedz
@43567uhytdr6nh: w trybie oszczedzania energii moj stary iphone 12 wytrzymuje 5 dni. Z ip15 korzystam non stop przez 8-10h dziennie w celach sluzbowych, tzn. Rozmowy, maile, smsy, spotify, etc i jest w stanie mi 2 dni wytrzymac, gdzie jeszcze po pracy jakiegos tik toka przejrze, etc
  • Odpowiedz
Mój ma baterie 5000 mAh

@43567uhytdr6nh: Taka bateria u chińczyka to już najmniejsza jaka chyba dzisiaj jest dawana. F8 Pro ma 6200, mój F8 ultra ma 6500, One + 15 ma 7300, a któryś tam vivo czy jakiś chyba już dają 10 000.
To już jest inny poziom korzystania z telefonu, bo praktycznie masz 1,5 dnia intensywnego korzystania a doładowanie zajmuje kilkanaście minut, żeby znowu przedłużyć o 24h działanie fona.
  • Odpowiedz