✨️ Chińska Jakość Obsługi KlientaⒾ Co by nie mowić, to Chińczycy wprowadzają nową jakość. Juz nie chodzi o motoryzację, czy produkcję czegokolwiek. Już nawet w obsludze klienta i czasie dostarczenia przesyłki biją wszystkich konkurentów. Zamowiłem na #allegro paczkę. Sprzedawcą jest chińczyk. Zamowienie zlozylem w niedzielę o godz. 13:17 a juz nastepnego dnia, w poniedzialek o godz. 7:14 rano kurier przywiozl mi ją pod dom. Az sprawdzilem skad szla ta paczka. Nadana zostala z magazynu, ktory lezy dokladnie po dugiej stronie Polski. Ja nie wiemnjakie oni mają umowy z kurierami, ale podoba sie to dla mnie :-) #ecommerce #handel #biznes #chiny #chinskiecuda
@mirko_anonim: Z oficjalnego sklepu Allegro też zamówione w niedzielę, w poniedziałek w paczkoamcie. Po prostu mają magazyn 24/7 gdzie kilka razy na dobę odbierają kurierzy paczki na sortownie i tyle.
@mirko_anonim: Chińczycy nie są tutaj prekursorem. Na miliataria.pl możesz zamówić do godziny 23 i dostawę masz następnego dnia.W niedzielę możesz zamówić nawet do 18. Cudze chwalicie, swego nie znacie? ;)
Co by nie mowić, to Chińczycy wprowadzają nową jakość. Juz nie chodzi o motoryzację, czy produkcję czegokolwiek. Już nawet w obsludze klienta i czasie dostarczenia przesyłki biją wszystkich konkurentów.
Zamowiłem na #allegro paczkę. Sprzedawcą jest chińczyk. Zamowienie zlozylem w niedzielę o godz. 13:17 a juz nastepnego dnia, w poniedzialek o godz. 7:14 rano kurier przywiozl mi ją pod dom. Az sprawdzilem skad szla ta paczka. Nadana zostala z magazynu, ktory lezy dokladnie po dugiej stronie Polski.
Ja nie wiemnjakie oni mają umowy z kurierami, ale podoba sie to dla mnie :-)
#ecommerce #handel #biznes #chiny #chinskiecuda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt