Wpis z mikrobloga

veve77 - #primemma

źródło: 1000000752

Pobierz

Oglądasz dzisiaj Prime?

• Tak, PPV 34.1% (46)
  • Tak, strumyki 27.4% (37)
  • Nie wiem 16.3% (22)
  • Nie 22.2% (30)

Oddanych głosów: 135

• 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@veve77: dawno już od paru lat nie oglądałem żadnej gali ale jak bym miał to tylko restream, bo nie będę wspierał finansowo grubej patoli i np. takiemu naziście korczarowskiemu czy szkodliwemu trollowi politycznemu jakim jest papieżpolak, jaś kapela finansował wypłate. Na programach mogę się dobrze bawić i cisnąć beke ale chociaż o złotówke to sfinansować już jest dla mnie nie moralne, tylko restreamy pato-gal.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: "Na programach mogę się dobrze bawić i cisnąć beke ale chociaż o złotówke to sfinansować już jest dla mnie nie moralne" gdzie ja robie wymówki? Bez żadnego wymijania przyznaje się do tego, zresztą tak szczerze ja się już w tej rozrywce wypaliłem co nawet pokazuje, że od paru lat żadnej gali nie obejrzałem i jedyne tak na prawde co mnie trzyma w tej rozrywce to wykop XD Ale czuje,
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: przecież pisałem, że żadnej wymówki nie stosuje już drugi raz ci to pisze, ja nawet gal od paru lat w ogóle nie oglądam, a nawet na tiktoka nie wchodze tych walk oglądać więc po co mam płacić nawet grosze ja coś co nie wzbudza we mnie zainteresowania, a jakby wzbudzało to z przyczyn moralnych etycznych tylko w opcje by szedł restream, bądź oglądanie całych walk dodanych od razu na
  • Odpowiedz
@ElMurano: tylko, że to właśnie wszystko wymówki. Gdybys miał to w dupie to byś tego nie oglądał oraz nie wychwalał prime. Ja mam swoje życie ale zaraz ci tu zielonki wygrana z twojego profilu jak pisałeś, że prime zajebiste a korczar o--------a dobre akcje. I się bardzo zblaznisz.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: znajdź mi chodź jeden wpis, w którym PROPSUJE naziste korczara, spojler nie znajdziesz, znajdziesz tylko takie gdzie go potępiam, co do prime to dobrze się bawiłem darmową rozrywką więc propsowałem ale jak już mam sfinansować te patologie demoralizującą młodzież i ogólnie społeczeństwo to już wole nie mieć nikogo na sumieniu więc mam jakieś granice. O nieeeeee! Jakieś ZJELONKI sprawią ze się "zbłaźnie" na autystycznym portalu, którzy wymiera, jak ja
  • Odpowiedz
@ElMurano: bla bla bla, nie chce mi się nawet tego czytać. Promujesz patologie jak możesz to zrobić za free ale nie będziesz jej promował za hajs bo go zwyczajnie nie masz. Tyle w temacie, każdy kto posiweca na freski swój czas a potem z jakiegoś powodu nie kupuje PPV to biedak a reszta to zwykła wymówka.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: tak, tak, wmawiaj tak sobie XD Już mnie nudzisz, nie dostarczasz mi dopaminki więc już chyba ci nie będę odpisywał. Dalej rób z siebie Rockefellera, bo zapłacisz 30 zł, które zapewne dostałeś z kieszonkowego od mamy na jakąś pato-federacje festyniarską XD baw się dobrze przy oglądaniu tego syfu.
  • Odpowiedz
@ElMurano: PPV kosztuje 60 PLN i jest to znany powszechnie fakt, nie wiem skąd sobie te 30 wziąłeś bo na tagu jesteś cały czas. Mamie to ja kupuję prezenty a nie na odwrót bo ona mi zapewniła świetne dzieciństwo więc ja im zapewniam spokojna starość. Może zamiast spędzać tutaj tyle czasu zajmij się czymś pożytecznym to kiedyś też będziesz w stanie rodziców wesprzeć. A teraz możesz się zgłosić do odśnieżania
  • Odpowiedz
  • 1
@veve77: ja wolę obejrzeć na filmanie w niedziele, przewijam co mi nie pasi, jakies wywiady reklamy i z gali sie robi godzina a nie 4..
  • Odpowiedz