Aktywne Wpisy

Mck_98 +730
Nie do końca rozumiem hejt na użytkowanie ciężarówek w mieście jako osobówki. Sam się takowymi nie poruszam, natomiast podobają mi się i widzę szereg plusów w tych autach:
+siedzisz wysoko, światła innych aut nie rażą tak mocno jadąc w nocy
+duży prześwit, wygodny na miejskie, dziurawe drogi i krawężniki
+wygodnie się wsiada i wysiada
+dobra widoczność podczas jazdy
+siedzisz wysoko, światła innych aut nie rażą tak mocno jadąc w nocy
+duży prześwit, wygodny na miejskie, dziurawe drogi i krawężniki
+wygodnie się wsiada i wysiada
+dobra widoczność podczas jazdy
źródło: 1000042058
Pobierz
Apiro +127
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Spotykam się z fajną laską lvl23. Miła, uczynna, inteligentna, tylko z racji komplikacji rodzinnych nigdy nie poszła na studiach i obecnie ma jakąś shitorobotę na w sieciówce odzieżowej. Doświadczenie zawodowe też tylko magazyn/kasa/kelnerka. Jestem kilka lat starszy ale to dla mnie jest jakiś zgrzyt w głowie, bo planowałem przynajmniej kierunkowo swoje życie zawodowe już tak od 16lvl.
Dziewczyna nie musi od razu być lekarzem albo robić wielkiej kariery w korpo, ale myślę, że przydałoby się dla stabilizacji i też własnego poczucia realizacji i jakiegoś kierunku życia ogarnąć jednak jakieś studia i próbować się specjalizować, żeby nie zostać z 30 na karku z jedyną opcją pracy w Lidlu na kasie... Zarabiać tyle żeby sam utrzymać tradwife + dzieci w big5 to raczej nie będę w stanie w najbliższym czasie i też raczej bym nie chciał.
Facetowi obecnie bez wykształcenia jest łatwiej, ale dla kobiety w PL bez studiów IMO nie ma godnej roboty z możliwością jakiegokolwiek rozwoju czy kariery. Ona jednak upiera się że lubi swoją luźną pracę i nie ma potrzeby się teraz dokształcać czy przekwalifikowywać, a na wszystko może kiedyś przyjdzie czas. Może to jest moja fałszywa fiksacja z racji rodzinnych uwarunkowań czy znajomych wśród których się obracam, a lvl23 to wcale nie tak późno i jeszcze jest mnóstwo czasu żeby zdecydować co dalej w życiu robić? Powinienem odpuścić, czy raczej popychać ją do przodu żeby coś z tym zrobiła?
#zwiazki #pytanie #pracbaza #kariera #rozowepaski #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Jeśli sama nie chce, nie ma na siebie innego pomysłu to co, zamierzasz sam ją stworzyć na nowo? Najpierw wybierzesz jej studia, a potem tak samo zrobisz z pracą?
Jak
Dużo kobiet czy po studiach czy bez anyway uważa że ich kasa jest ich ( taki wschodni mental )
@P-v-E: nie, to normalne, razem awansujecie życiowo i siebie wspieracie.
@P-v-E: chciałbym
dobra no k---a mirek