Aktywne Wpisy

Afrobiker +69
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#blackpill #przegryw
Czym jest dla was przełknięcie czarnej pigułki? Ja dosyć długo wypierałem rzeczywistość i nawet jak miałem +25lvl to przejmowałem się tym czy jakaś młoda laska patrzy na mnie bo w głowie wyobrażałem sobie sceny jak z komedii romantycznej (tak jakbym wgl miał szanse u jakiejkolwiek). Ale do rzeczy.. z biegiem lat wydaje mi się że zaakceptowałem blackpill. Generalnie olałem laski i przestałem się przejmować nimi, doszło wkurzenie na świat, smutek, #depresja ale jednocześnie spokój bo zero presji pod kątem matrymonialnym bo i tak nie ma szans.
Obecnie jestem 30+ i dochodzi do mnie, że blackpill to nie jest wycofanie się z rynku (tak jak 99% na tagu), tylko.. zaakceptowanie natury, miejsca w szeregu. Inaczej mówiąc wycofanie się to cope i niezaakceptowanie w pełni blackpilla, trzeba patrzeć niżej w łańcuchu pokarmowym, czyli laski gorszego sortu lub brać sobie z jakiś Filipin. I nie rozumiem co w tym "beciakowego" skoro to właśnie czysta natura i blackpill - zaakceptowanie swojego miejsca w szeregu. Na takie laski raczej oskarki i chady nie będą patrzeć więc dla kogo zostają? No dla nas, wszystko się zgadza w tej całej brutalnej i deterministycznej hierarchii.
#niebieskiepaski #redpill #tinder #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: astrologia dla inceli
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: no to faktycznie spokój jak ta lala jak jesteś wkurzony i smutny czy w depresji xd
@mirko_anonim: a
@Dietetyq: chłop chyba dalej po uszy w bluepillu siedzi skoro wydaje mu się że mniej atrakcyjne panny mają inne preferencje i oczekiwania i że nie celują w tych samych chłopów co atrakcyjniejsze xD