Aktywne Wpisy

kartofel +211
#antykapitalizm
Mordo, tylko prywatna służba zdrowia! Inaczej komunis.
Mordo, tylko prywatna służba zdrowia! Inaczej komunis.
źródło: 1000019181
Pobierz
OCIEBATON +88
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000019181
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Na pewno wiem, że gdy Kawula próbował coś mi lizać d--y na priv, co tłumaczył potem próbą wywąchania czy trzymam ze Storchem xD to w tamtym okresie ewidentnie takie małe podchody robił, stając za mną w tej wojence ja-Milena, gdzie w tym samym czasie potrafił na tagu pisać, że mam
@AntyLateksowy 90 lat będziesz mieć, zgubisz gdzieś sztuczną szczękę to na wykopie napiszesz ze to wina Mileny xD
to tylko pokazuje jakie braki macie w logice, hipokryzja
Co do argumentu z kumplowaniem się to totalny strzał w stopę, bronisz Mileny i atakujesz mnie, robiąc ze mnie odklejusa, który miałby nie mieć znajomych z jakichś powodów, gdy to Milena jest tak straszną osobą, że samo bronienie jej jest już mega odklejoną rzeczą.
Stajesz w obronie kobiety, która co rusz każdemu ubliża przekraczając
Wyobraź sobie, ze pytanie do Ciebie o to jak u Ciebie z wypróżnianiem po pigułach to było pytanie od Mileny, która chciała zobaczyć czy jesteś aż takim odklejusem żeby napisać o tym rozprawkę XD Ja się nie martwię o Julcie, mam na nią wywalone, bawi mnie po prostu, że spamowałeś swoją historią
Tak się niby przejmowaliście randomową byłą Storcha, tak zapewnialiście, że nagrania nie wypłyną, a gdy ujrzały światło dzienne, to tłumaczycie to tym, że... JEST OSOBĄ
Same zarzuty, słowo w słowo pisane, które jedynie nicek stosował i spamował nimi na przestrzeni 6