Aktywne Wpisy

Salido +715
Minął 1. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
3 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
3 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
3 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
3 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-53
Pobierz
Jazon +51
#pokazforme #mikrokoksy #kalistenika #wegetarianizm
Redukcja idzie c-----o, ale stabilnie xd
76kg aktualnie na wadze, czyli -3kg poszło. Jeszcze ze 2kg żeby latać na drążku ᕦʕ •ᴥ•ʔᕤ
Redukcja idzie c-----o, ale stabilnie xd
76kg aktualnie na wadze, czyli -3kg poszło. Jeszcze ze 2kg żeby latać na drążku ᕦʕ •ᴥ•ʔᕤ
źródło: 1000022470
Pobierz
![71-latek po prostu zawrócił przed tunelem i pojechał pod prąd [VIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/74881fdb6f8f917e3c6bfed426d9f5b0093641e17512395068cf65e1c1806901,q80.jpg)

@AntyLateksowy 90 lat będziesz mieć, zgubisz gdzieś sztuczną szczękę to na wykopie napiszesz ze to wina Mileny xD
to tylko pokazuje jakie braki macie w logice, hipokryzja
Co do argumentu z kumplowaniem się to totalny strzał w stopę, bronisz Mileny i atakujesz mnie, robiąc ze mnie odklejusa, który miałby nie mieć znajomych z jakichś powodów, gdy to Milena jest tak straszną osobą, że samo bronienie jej jest już mega odklejoną rzeczą.
Stajesz w obronie kobiety, która co rusz każdemu ubliża przekraczając
Wyobraź sobie, ze pytanie do Ciebie o to jak u Ciebie z wypróżnianiem po pigułach to było pytanie od Mileny, która chciała zobaczyć czy jesteś aż takim odklejusem żeby napisać o tym rozprawkę XD Ja się nie martwię o Julcie, mam na nią wywalone, bawi mnie po prostu, że spamowałeś swoją historią
Tak się niby przejmowaliście randomową byłą Storcha, tak zapewnialiście, że nagrania nie wypłyną, a gdy ujrzały światło dzienne, to tłumaczycie to tym, że... JEST OSOBĄ
Same zarzuty, słowo w słowo pisane, które jedynie nicek stosował i spamował nimi na przestrzeni 6