Wpis z mikrobloga

@JK74: Lepiej publicznie (i z uzasadnieniem) się aktywować na milenę niż tak jak ty niektórym na priv na nią wygadywać a publicznie z kolei potulnie przynosić od niej wiadomości (których notabene nigdy nie czytałem nawet), i ty mi coś o odwadze pisałeś niby? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AntyLateksowy: O popatrz, do mnie pisał na priv, że nieźle załatwiłem Milenę, raz też, że chyba Olo nieźle "wyjaśniłem" na tagu.
Na pewno wiem, że gdy Kawula próbował coś mi lizać d--y na priv, co tłumaczył potem próbą wywąchania czy trzymam ze Storchem xD to w tamtym okresie ewidentnie takie małe podchody robił, stając za mną w tej wojence ja-Milena, gdzie w tym samym czasie potrafił na tagu pisać, że mam
  • Odpowiedz
@ThiZ: Nikt Cię nie nazywa ćpunem żeby Cię obrazić, to po prostu sposób opisywania Twojej osoby, którym się lubisz chwalić kiedy Ci wygodnie, tak samo jak wtedy gdy chcesz udawać ulicznego wojownika XD
  • Odpowiedz
@JK74: No popatrz, domyślam się, że pewnie chodzi ci o jeden post sprzed lat, sprzed działalności na tagu kononowicz, notabene post z którym robiłeś ostre fikołki, bo na pw sam zaczynasz mnie dopytywać o opiaty i moje doświadczenia z przeszłości, a później wstawiasz link do niego na tagu i grasz totalnie zdziwionego, że ola Boga patrzcie jaki ThiZ ćpun!! Tak, jakbyś w ogóle nie wiedział o tym wszystkim, musisz specjalnie
  • Odpowiedz
@ThiZ: widzę zły humor cię trzyma od świąt. Pitoka wypchali plastikiem, żadnych proszków nie dali do domu - można się wkurzyć. Na szczęście nikt nadal nie bierze twoich wypocin na poważnie (o ile ktoś w ogóle je czyta), także nie martw się.

@AntyLateksowy 90 lat będziesz mieć, zgubisz gdzieś sztuczną szczękę to na wykopie napiszesz ze to wina Mileny xD
  • Odpowiedz
@DarthRevan155: Człowiek nie może odnieść się do tematu, bo Milena xD Jak wy spamujecie o Storchu to jest spoko, ale gdy ktoś napisał na temat, bo komentarz @AntyLateksowy dotyczył czatu z linkowanego w poście live, w którym Milena obraża Stasia, O KTÓRYM MOWA, to już źle, to już czepianie się Mileny na siłę, ale "to ty dzwonisz" itd itd xD

to tylko pokazuje jakie braki macie w logice, hipokryzja
  • Odpowiedz
@JK74: Wiadomo, każda wpadka w internecie to jest prowo, hehebaicik ;]] No co ty, specjalnie tak pisałem xD

Co do argumentu z kumplowaniem się to totalny strzał w stopę, bronisz Mileny i atakujesz mnie, robiąc ze mnie odklejusa, który miałby nie mieć znajomych z jakichś powodów, gdy to Milena jest tak straszną osobą, że samo bronienie jej jest już mega odklejoną rzeczą.

Stajesz w obronie kobiety, która co rusz każdemu ubliża przekraczając
  • Odpowiedz
@ThiZ: Wiadomo, każda wpadka w internecie to jest prowo, hehebaicik ;]] No co ty, specjalnie tak pisałem xD

Wyobraź sobie, ze pytanie do Ciebie o to jak u Ciebie z wypróżnianiem po pigułach to było pytanie od Mileny, która chciała zobaczyć czy jesteś aż takim odklejusem żeby napisać o tym rozprawkę XD Ja się nie martwię o Julcie, mam na nią wywalone, bawi mnie po prostu, że spamowałeś swoją historią
  • Odpowiedz
@JK74: o właśnie. Koleś czepia się że ktoś robi z niego odklejusa, a przecież opowiada historię cewnikowania na live okołoszkolnym i trzyma z degeneratem lubującym się w fantazjowaniu o nieletnich.
  • Odpowiedz
@JK74: Uuu, Kawula, ale hipokryzją zajechało, w Julkę to masz wywalone, mimo że sam pisałeś, że Milena z tym totalnie odjeb--ła, że gruba przesada, ale Storchowa to cię interesuje i waliliście do niej drzwiami i oknami, bo mogła posłużyć wam za narzędzie do atakowania waszego oponenta.

Tak się niby przejmowaliście randomową byłą Storcha, tak zapewnialiście, że nagrania nie wypłyną, a gdy ujrzały światło dzienne, to tłumaczycie to tym, że... JEST OSOBĄ
  • Odpowiedz
@JK74: Wymyślona postać, która pod koniec 2024 grozi mi kolejnym stalkingiem, a w marcu Milena daje wycinki screenów, gdzie widzę 1:1 zarzuty Nickowe, czyli totalne farmazony, w tym o ślizgu, których nikt nie mógł napisać poza nim, bo są totalnym przeciwieństwem rzeczywistości, więc żaden ślizger nie napisze czegoś takiego, a wręcz powie, że było odwrotnie xD
Same zarzuty, słowo w słowo pisane, które jedynie nicek stosował i spamował nimi na przestrzeni 6
  • Odpowiedz