Aktywne Wpisy

l3gend +146
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

niebadzogrem +15
Nie ogarniam ludzi ktorzy chodza w zwyklych zegarkach. Przeciez poza bateria tam nie ma plusów.
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w

Dalej nawet nie czytam
Bo to stek bzdur.
@mirko_anonim: nie minimum, a musisz mieć już wcześniej duży potenciał. tylko że nawet jeśli, to problem w tym że wszelkiej maści mainstreamowy redpill na czele z tymi szarlatanami nie bierze tego pod uwagę i każdemu wciska bajki że wystarczy odpowiednio mocno gridować i dobierać pasek do spodni aby móc grać w
Redpill to bluepill w białych rękawiczkach.
@mirko_anonim: ciezko to dalej czytac bo redpill to sprzedawcy marzen a blackpill to czysta natura.
Wzrostu i mordy nie dasz rady podkrecic bez robienia sobie krzywdy a umycie sie, silka, krem do mordy czy ubranie to robi kazdy blackpillowiec tylko to nie wiele pomaga
To minimum - dobry ryj i wzrost, czyli blakpyl.
@mirko_anonim: Nie. Redpill zachęca do brania udziału w wyścigu szczurów za tzipą. Nic więcej. Pod zasłoną rozwoju mówi byś robił wszystko to co chcą kobiety, nie ty sam. Byś zmieniał w sobie rzeczy które są 'modne' i które 'się podobają' innym -
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim ale ja bym chcial zwykla szara myszke 5/10 ktora nie patrzy na moje 170cm i sama potrafi do mnie zagadac
@mirko_anonim: niezła projekcja p0lko.
i czemu sam nie zagadasz?
A 170 cm to nie jest wzrost dyskwalifikujący. Nawet na wykopie są chłopy co przy takim wzroście ruchają i umawiają się na randki, wchodzą w
A czemu ja mam zagadywac? Nie zasluguje aby byc zauwazonym?
Czy mam byc nastepnym pieskiem skaczacym przy naburmuszonej ksiezniczce?
Kazda kobieta ma non stop atencje i dopiero jak sama sie wykarze to oznaka jej zainteresowania, ze pomimo atencji wybrala danego faceta.
170cm przecietny wyglad - is over
@konkretny-widz-31: ty serio wierzysz w to co ludzie piszą na
@KieszonkowyChad92: czym się
@czescmampytanie: tak właśnie było.
Czepiasz sie bledow wiec domyslam sie, ze jestes rozowa. Jak czesto zagadujesz do mezczyzn? Jesli tak to czy tylko do chadow 180cm+ i 7+/10 ?