Aktywne Wpisy

MiszczJoda +705
Mirabelki i Mireczki, wypijmy za tych, którzy już z nami nie śmieszkują (╯︵╰,)
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
źródło: 1000085604
Pobierz
konradpra +24

Pytanie totalnego świeżaka. Mam konto eMakler i znalazłem długą listę ETFów dostępnych w mBanku. Jak sobie ich szukam po kodzie ISIN w sekcji "Notowania" to znajduje, ale na przykład korzystając z funkcji "Znajdź ETF" nie mogę znaleźć dosyć popularnego INVESCO FTSE ALL-WORLD UCITS ETF USD ACC ani szukając po pełnej nazwie ani po tickerze. Coś robię źle czy tak ta ich wyszukiwarka po prostu działa?
#etf #mbanku
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez autora
Zresztą w tej wyszukiwarce mogą wyszukać podobne produkty innych firm jak np. Vanguard FTSE All-World UCITS ETF. Ale z jakiegoś powodu nie wyszukuje tej wspomnianej w poprzednim wpisie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Po ISIN w eMaklerze nie znajduje w sekcji "znajdź etf".
https://www.youtube.com/watch?v=goIETZRZMOs